Nieuws

Learn Anywhere: Unieke & creatieve oplossing voor het onderwijs

06-01-2021 13:39

Het onderwijs staat voor nieuwe uitdagingen. Hoe zorg je ervoor dat de lessen altijd door kunnen gaan zoals je gewend bent? Hoe bereid je je voor op elke mogelijke situatie? Learn Anywhere is een innovatieve totaaloplossing waarbij de docent traditioneel les kan blijven geven en de student altijd en overal de les kan volgen.

Voor welke situaties is dit concept geschikt?

  • Analoog lesgeven: Alle studenten zijn aanwezig in het klaslokaal en de docent illustreert de stof met aantekeningen op een analoog bord. Dankzij de drie grote whiteboards over de hele voorwand van het klaslokaal, heeft de docent alle ruimte, bijvoorbeeld voor het uitschrijven van lange wiskundige formules of het maken van grote, schematische tekeningen. Er hangt geen display-panel in de weg, zodat de volledige breedte van het bord kan worden gebruikt.
  • Digitaal presenteren: Ook in dit scenario zijn alle studenten aanwezig in het klaslokaal. De docent kan digitaal en interactief presenteren op het middelste bord en tegelijkertijd analoog aantekeningen maken op het linker- en rechterbord. Wanneer de presentatie is afgelopen, kan het projectieoppervlak weer voor aantekeningen worden gebruikt, indien gewenst.
  • Hybride lessen & trainingen: De studenten zijn voor een deel in het klaslokaal aanwezig, maar een ander deel volgt de les vanuit huis. In dit scenario komen de unieke voordelen van Learn Anywhere volledig tot hun recht.
  • Op afstand doceren: Ook wanneer alle studenten door omstandigheden de les vanuit huis moeten volgen, ondersteunt Learn Anywhere de natuurlijke werkwijze van de docent maximaal. De docent geeft les vanuit een leeg klaslokaal en kan gebruikmaken van alle ondersteunende middelen die ook bij een reguliere les worden gebruikt.

Learn Anywhere maakt gebruik van deze producten met een uitstekende staat van dienst:

  • Epson interactieve Laser projectoren
  • Chameleon frameloze projectie whiteboards
  • Logitech Tap Large Room Video Collaboration Solution (Tap & Rally plus combo)
  • Extron connectiviteitsproducten

Zit u met vragen over dit slim concept? Wenst u een demonstratie, offerte of test-les? Laat het ons weten en we helpen je graag verder.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte