Hotel & Congres

Spraakmakende audiovisuele & ICT oplossingen voor Hospitality

Gastvrijheid! Dé basisvoorwaarde om succesvol te kunnen zijn in de hospitality branche. Iedere eigenaar, manager of werknemer van een hotel, conferentieoord of zalencentrum zal het beamen: om te overleven, is gastvrijheid geboden. Gastvrijheid die zich uit in het centraal stellen van de klant; van de bezoeker! U doet er alles aan om uw klanten een goed gevoel te geven.

U weet het: uw klanten vragen veel van u. Zo zal een conferentie, een vergadering of een brainstormsessie binnen uw organisatie tot in de puntjes verzorgd moeten zijn. Het kopje koffie, de lunch en/of het diner zijn daarbij zeer belangrijk; evenals de bediening natuurlijk. Ook de ambiance en de aanwezige vergaderfaciliteiten dragen ertoe bij dat uw klanten met een goed gevoel weggaan. BIS kan u met uiteenlopende diensten en oplossingen bijstaan om uw hotel, congres en vergaderfaciliteiten te optimaliseren.

congres, presentatiezaal vergaderzaal

Een aantal voorbeelden van oplossingen die voor uw organisatie interessant kunnen zijn:

 • De interieurarchitecten van BIS Interior Projects ontwerpen uw ruimtes, waarbij veel aandacht wordt besteed aan meubilair, verlichting, decoratie, kleurgebruik én de juiste apparatuur.
 • State-of-the art ruimtes en oplossingen om te kunnen vergaderen en presenteren. Welke oplossing u ook wilt, BIS realiseert het voor u. Van advies tot en met onderhoud en training.
 • Wilt u een presentatieoplossing, die u eenvoudig in meerdere ruimtes kunt gebruiken? Kies voor een mobiele oplossing. Verrijdbare projectie, digiborden, LCD/LED (touch) schermen, audio etc.
 • Onderscheidt uzelf! Biedt uw klanten videoconference. Zij kunnen realtime en face-to-face vergaderen met collega’s, leveranciers en/of anderen. Waar ter wereld zij zich ook bevinden.
 • Dankzij cameraregistratie en het streamen van de beelden naar het internet (webcasting) kunnen anderen de bijeenkomsten live of on-demand meebeleven. Ook sfeerimpressies op DVD.
 • Verspreid informatie op een visueel aantrekkelijke manier naar de locatie van uw keuze, op het moment dat u dat wilt. Kies BIS ID, dé digital signage oplossing (narrowcasting) voor hospitality.
 • Met onze intelligente systemen voor zaalregistratie en – planning kunt u eenvoudig remote en ter plaatse uw ruimtes reserveren, vrijgeven en beheren. Inclusief rapportagefunctie.
 • Hotel infotainment: veelzijdige apparatuur, ICT infrastructuur en content om uw gasten de gelegenheid te geven nog even door te werken en/of te ontspannen in een lounge of hun kamer.
 • Met de touch tafels van BIS voegt u een interactieve dimensie toe aan uw lobby’s, lounges en ontmoetingsplekken. Maar u verrijkt ook de vergaderingen en brainstormsessies van uw gasten.
 • Intuïtieve touch panelen voor hotelkamers of conferentieruimtes. Uw gasten kunnen zonder inspanning en met één vingertouch bepaalde diensten selecteren, aanvragen of reserveren.
 • Heeft u op piekmomenten behoefte aan een betrouwbare en ervaren leverancier van tijdelijke presentatieoplossingen? Vertrouw op de huurspecialisten van BIS Event Rental.
 • In situaties met zeer hoge plafonds of kwetsbare muren - zoals in monumentale panden - biedt BIS uitkomst met de prachtige meubellijn met AV integratie; de BIS VisionLine.

Kortom: voor aansprekende ruimtes en oplossingen voor perfecte informatieoverdracht vertrouwt u op BIS. Wij hebben al onze mogelijkheden voor u ook gecombineerd in kant-en-klare concepten. Bladert u online eens door de conceptencatalogus en neem een kijkje bij onze referentieprojecten.

Ga terug naar het branche-overzicht.

Gratis advies over Hotel & Congres? BIS helpt u graag verder:

Bel

015 287 487

Wij bellen u ook graag:

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Chat direct

Mail

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Ontvang uw offerte

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

adressen en route

Referenties

Hotel Casa Amsterdam
Hotel Casa Amsterdam

13 vergaderruimtes voorzien van de nieuwste presentatie- en vergaderoplossingen

lees meer
meer referenties

Nieuws

Room management verovert de markt

Room management verovert de markt

Wat weten we al over Microsoft Surface Hub 2?

Wat weten we al over Microsoft Surface Hub 2?

Wij gaan verhuizen! Een nieuw pand, een nieuwe fase.

Wij gaan verhuizen! Een nieuw pand, een nieuwe fase.

nieuws