Bestaande oplossingen

Je huidige AV & IT oplossingen als AV-as-a-Service

Wist je dat je ook bestaande AV & IT oplossingen kunt omzetten naar een passend AV-as-a-Service contract? Dat bied je direct interessant mogelijkheden.

Waarom zou je vasthouden aan bezit?

Het feit dat je eigenaar bent van audiovisuele & IT apparatuur levert weinig op voor je organisatie. Uiteindelijk gaat het erom dat je medewerkers de systemen onbezorgd (kunnen) gebruiken, toch? Stel dat je collega’s gewoon met de gerealiseerde oplossingen en ruimtes kunnen blijven werken en dat je tegelijkertijd het geld dat nu “vast zit” in deze oplossingen vrij kan maken om te investeren in groei, innovatie, marketing? Zou je dat willen?

De lusten van gebruik zonder lasten van bezit

Dat kan. Wij nemen de apparatuur en eventuele aanverwante zaken tegen boekwaarde over. Je houdt wat je al hebt en profiteert direct van de voordelen van het gebruik, zonder de lasten van het bezit (zoals bv. onderhoud en reparatie). Zelfs als de afschrijvingen op investeringen nog in volle gang zijn. Het vrijgekomen kapitaal is direct beschikbaar voor kernactiviteit of investeringen. De looptijd van het contract bepaal je zelf.

Wanneer is dit interessant?

  • Je wilt direct liquiditeitsruimte creëren
  • Je wilt verouderde apparatuur vervangen, maar hebt te weinig financieringsruimte
  • Je wilt minder activa en uitstaande schuld op de balans
  • Je wilt de verantwoordelijkheid voor een werkende oplossing ergens anders neerleggen

Hoe werkt dit in de praktijk?

Op basis van je oorspronkelijke facturen en aanschaf- en/of boekwaarde bepalen wij het termijnbedrag voor de door jou gewenste contractduur. Hierbij zullen we je verrassen met een uiterst scherpe calculatie. Na verkoop van de assets aan BIS|Econocom ontvang je één factuur per periode.

Meer informatie? Direct profiteren?

Bel BIS|Econocom: 015 287 487 of gebruik de contactmogelijkheden rechts. Je kunt ook verder lezen op deze speciale actiepagina en daar je gegevens achterlaten. Wij nemen dan contact met je op.

Ga terug naar AV-as-a-Service.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte

Neem een kijkje in onze digitale showroom

Bekijk al onze ruimtes in 360°