Toegang & Registratie

Toegang & Registratie

De optimale inrichting van een gebouw begint bij de entree. En dan bedoelen we op deze plaats letterlijk de toegang tot het gebouw. Om uw gebouw vanaf de entree de uitstraling te geven die bij u past, realiseert BIS|Econocom hoogwaardige, betrouwbare en zeer goed beveiligde oplossingen op het gebied van openen en sluiten. Automatische schuifdeuren, elektrische deuren, meer traditionele toegangsoplossingen? BIS|Econocom levert!

Toegang met uitstraling en gebruikscomfort

Veel mensen realiseren zich dat ook de toegang tot een pand bijdraagt aan de indruk die een organisatie wekt bij bezoekers en personeel. Gaat u zelf maar na… Daarbij is het wel de uitdaging om beveiliging en degelijkheid te laten samengaan met esthetiek en gebruiksgemak. Deze elementen staan vaak haaks op elkaar. Juist daarom besteden wij daar veel aandacht aan en gaat BIS|Econocom ook voor wat betreft de toegangsoplossing voor de optimale keuze voor uw situatie. Op deze manier garanderen wij dat de uitstraling van uw toegang de uitstraling van uw organisatie versterkt.

Slimme registratie personeel en bezoekers

Vanuit oogpunt van veiligheid en verantwoordelijkheid is het goed te weten wie zich in uw pand bevindt. Dat is altijd al zo geweest, maar dat is zeker zo in panden met een open karakter, vol flex werkplekken en (informele) overlegruimtes, omdat niet iedereen meer “standaard” binnen is van 9 tot 5 en omdat niet iedereen meer zijn vaste werkplek heeft. Om u dat inzicht en overzicht te geven, levert BIS|Econocom slimme systemen voor aanwezigheidsregistratie. Geen ouderwetse prikklokken meer, maar moderne digitale recepties, apps, kaartlezers, biometrische systemen en systemen gebaseerd op RFID of NFC.

Analyses voor optimale bezetting

De registratiesystemen die BIS|Econocom levert beschikken over krachtige rapportagemogelijkheden. Via overzichtelijke dashboards krijgt u inzicht in de aanwezigheid van medewerkers en bezoekers. U ontdekt trends en anticipeert daarop. Blijkt dat er in de zomermaanden twee keer minder mensen aanwezig zijn dan in andere maanden? Dan heeft dat natuurlijk gevolgen voor de schoonmaak, catering, facilitaire dienst etc. De besparingen dienen zich als vanzelf aan.

Meer weten? Vrijblijvend advies?

Wilt u de perfecte toegangsoplossing? Uw gebouw slimmer maken door de integratie van een intelligent systeem voor aanwezigheidsregistratie? Neem vandaag nog vrijblijvend contact op met de specialisten van BIS|Econocom. Wij adviseren u graag.

Bel BIS|Econocom: 0180 – 486777 of gebruik het contactblok rechts.

Ga terug naar BIS|Econocom Smart Buildings.

Gratis advies over Toegang & Registratie? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte