Digitale lockers

Digitale lockers, flexibel en veilig

De manier van werken, studeren, sporten en ontspannen verandert. De tijd dat iedere werknemer een vaste werkplek had (inclusief fotolijstje, opberglades en kapstok) is in veel organisaties voorbij. Maar natuurlijk wilt u uw collega’s en bezoekers wel de mogelijkheid geven om hun persoonlijke spullen op te bergen. Niet alleen voor henzelf, maar ook omdat u daarmee uw pand netjes en overzichtelijk houdt. Met de digitale lockers van BIS|Econocom biedt u deze mogelijkheid. En dat niet alleen... onze lockers zijn ook nog eens bijzonder goed beveiligd, zodat u er zeker van bent dan niemand de spullen van een ander ongewenst meeneemt.

Geen eigen, vaste werkplek meer

Uit oogpunt van kostenbesparing en/of gedreven door de technologische mogelijkheden, richten meer en meer moderne organisaties flexwerkplekken in voor (een deel van) hun medewerkers. In een groeiend aantal gevallen wordt de vuistregel gehanteerd dat 0,6 a 0,7 werkplekken per FTE voldoende is. Omdat mensen dankzij de technologische ontwikkelingen altijd en overal kunnen werken (thuis, in het openbaar vervoer, op hun hotelkamer en zelfs tijdens vakanties), is het niet (altijd) meer nodig om voor iedereen een eigen, vaste werkplek in te richten.

Flexibel in gebruik, altijd veilig

Het spreekt voor zich dat een totaal andere visie op het gebruik (en daarmee de inrichting) van een kantoorpand ook consequenties heeft voor de mogelijkheden om veilig persoonlijke eigendommen op te bergen. Waar voorheen werknemers hun eigendommen in een afsluitbaar bureau konden achterlaten, of de mogelijkheid hadden hun kantoor op slot te draaien, is er nu veel meer behoefte aan flexibel te gebruiken, niet-persoonlijke, maar wel beveiligde opbergruimte. Een opbergruimte met voldoende capaciteit om met een vertrouwd gevoel een jas, tas, laptop en andere devices achter te laten. De digitale lockers van BIS|Econocom bieden uitkomst.

Digitale lockers met slimme eigenschappen

De ene digitale locker is de andere niet. De digitale lockers van BIS|Econocom bieden precies wat de moderne flexwerker nodig heeft. En meer… Onze lockers kunnen worden bediend met een toegangskaart en door ze op strategische locaties binnen het gebouw te plaatsen, is opbergruimte altijd bij de hand. Bent u aan het einde van een inspannende dag het nummer van uw digitale locker vergeten? Geen punt. U houdt uw pas voor de kaartlezer en het systeem vertelt u direct welk nummer locker u tot uw beschikking had. Natuurlijk voorzien van handige extra’s zoals een geïntegreerd oplaadpunt voor uw tablet of smartphone.

Meer weten over digitale lockers?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en voordelen van onze digitale lockers? Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend advies op maat.

Bel BIS|Econocom: 0180 – 486777 of gebruik het contactblok rechts.

Ga terug naar BIS|Econocom Smart Buildings.

Gratis advies over Digitale lockers? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte