Beeld, Licht & Geluid

Professioneel beeld, licht en geluid van BIS|Econocom. U wordt zeker gezien en gehoord.

Uw boodschap kracht bij zetten met beeld, licht en geluid? Informatie onderstrepen met een presentatie of video? Sprekers voor iedereen zichtbaar in beeld brengen? Geluid zo versterken dat alle aanwezigen het goed verstaan? Dat kan! Op meerdere manieren. De specialisten van Event Rental denken met u mee en adviseren graag hoe de inzet van beeld en geluid in uw specifieke situatie leidt tot het beste resultaat.

Samen met u kijken we of uw evenement zich het meest leent om een eenvoudige beamer te huren of om toch voor een multiscreen projectie met (super) krachtige projectoren te gaan. Maar het is evengoed mogelijk dat het beter is om te kiezen voor één of meerdere Full HD LCD schermen; al dan niet opgesteld als spectaculaire videowall. En combineert u deze vormen van beeldweergave met de juiste lichteffecten dan steelt u helemaal de show. Lees hier meer over licht.

Steel de show met professioneel licht

Licht is één van de grootste sfeermakers van uw evenement en met de juiste lichteffecten steelt u dan ook ongetwijfeld de show. Welke sfeer u ook wilt creëren, BIS|Econocom heeft de juiste verlichting voor u. Wij leveren u alles wat u nodig heeft om uw keynote spreker voor het voetlicht te brengen of met lichteffecten de aandacht van iedereen in de zaal te richten op uw nieuwe product. Vanzelfsprekend hebben wij ook de juiste regeltafels, dimmers, rookmachines en kunnen wij special effects realiseren. Zelfs “intelligent licht” behoort tot uw mogelijkheden. Kortom van eenvoudige lichtsets tot grootse lichtshows, Event Rental realiseert het voor u, inclusief professionele montage en bediening.

Wat u ook wilt, BIS|Econocom is gericht op uw succes. Alle producten die BIS|Econocom inzet tijdens evenementen of congressen, zijn ontwikkeld om aan de hoogste eisen te voldoen; ook op het gebied van geluid en verstaanbaarheid. Maak uw evenement of presentatie dus echt succesvol met de geluidssystemen van Event Rental. Of het nu gaat om geluid tijdens een vergadering met 10 personen of om geluid tijdens een bijeenkomst met 5.000 personen, wij hebben de juiste apparatuur voor u. Indien gewenst of nodig aangevuld met een draadloze microfoon, mixers, speakers, versterkers etc.. Natuurlijk zorgen onze medewerkers ervoor dat alle geluidsapparatuur uitstekend op elkaar en op de zaal is afgestemd en dat het geluid door iedere bezoeker perfect wordt waargenomen.

Maar ook voor (meer-)cameraregistratie, webcasting en allerlei randapparatuur, bent u bij BIS|Econocom aan het juiste adres. Iedere combinatie van oplossingen is mogelijk. Onze kennis en ervaring én enthousiaste professionals staan ervoor garant dat de audiovisuele invulling van uw evenement naadloos aansluit bij uw eisen en wensen.

Voor een evenement of congres met de juiste ondersteuning van beeld, licht en geluid neemt u contact op met Event Rental. Onze experts geven u vrijblijvend advies.

Kies hiernaast direct voor bellen, chatten of mailen. Wij staan voor u klaar.

Meer over Beeld & Geluidsinstallaties

Gratis advies over Beeld, Licht & Geluid? Vraag het een expert:

015 287 487
Vraag / Offerte