Meekijkruimte

Uitkoppelen van live beelden naar een meekijkruimte

Studenten, assistenten-in-opleiding en andere geïnteresseerden kunnen heel veel leren door naar specialisten in de praktijk te kijken. Om dit mogelijk te maken zonder dat zij daarbij de specialisten storen, kunnen wij speciale meekijkruimtes inrichten! De moderne techniek is kwalitatief zó goed dat handelingen zeer gedetailleerd in beeld kunnen worden gebracht.

Door middel van praktisch geplaatste camera’s in de praktijkruimte (zoals een operatiekamer) kunnen studenten en assistenten-in-opleiding in de multifunctionele ruimte, trainingsruimte of auditorium meekijken en – indien gewenst - uw “commentaar” horen. Uiteraard kan vanuit de praktijkruimte middels een “in-ear-oplossing” live gecommuniceerd worden met de moderator in de meekijkruimte.

Dubbele Projectie
Teach & Train Concepts

Wist u dat wij concepten hebben voor meekijkruimtes? Beelddrager, randapparatuur, verlichting en meubilair zijn optimaal op elkaar én de toepassing afgestemd. U hoeft nergens meer aan te denken en ziet in één oogopslag wat u mag verwachten.

Teach & Train Concepts
Teach & Train Concepts

In iedere school en (bijna) elke organisatie staan ‘opleiding’ en ‘groei’ centraal. Daarom staan de BIS Teach & Train concepten volledig in het teken van het optimaal overbrengen van kennis en kunde. In het verleden moest u een uitvoerige keuze maken uit heel veel producten en diensten om de juiste oplossing vooronderwijs en training te realiseren. Dankzij de Teach & Train concepten van BIS is dit voorgoed voltooid verleden tijd. Wat de gewenste functionaliteit ook is, BIS laat u snel en eenvoudig zien welk concept op basis van de gewenste functionaliteit past bij uw behoefte.

Interesse in dit concept? Vul uw gegevens in:

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden


Was het in het verleden lastig - zo niet onmogelijk - om de verschillende resoluties, digitale en analoge signalen én diverse beeldverhoudingen zonder kwaliteitsverlies op meekijkmonitoren te laten zien, nu maakt de techniek dat wel mogelijk; inclusief de goed verstaanbare weergave van audio. Gekozen kan worden om opnamebeelden ook tegelijkertijd in lage kwaliteit op te slaan waardoor de opslagruimte tot een minimum wordt beperkt op het netwerk.

BIS helpt uw studenten op te leiden tot specialisten.

Ga terug naar het ruimte-overzicht.

Gratis advies over Meekijkruimte? BIS helpt u graag verder:

Bel

015 287 487

Wij bellen u ook graag:

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Chat direct

Mail

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Ontvang uw offerte

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

adressen en route

Branche

Zakelijke markt
Zakelijke markt

Professionele audiovisuele oplossingen voor zakelijke en institutionele markten

lees meer
Onderwijs
Onderwijs

Meer dan de leverancier van uw digitale schoolbord

lees meer
Gezondheidszorg
Gezondheidszorg

Toonaangevende oplossingen en vernieuwende ideeën voor de gezondheidszorg

lees meer
meer branches