led scherm

Openbare Ruimte

Krachtige communicatie in openbare ruimtes

Naast onze oplossingen voor informatieoverdracht binnen gebouwen is BIS ook uw partner voor speciale LED walls, waarmee u in staat bent aantrekkelijk, dynamisch en digitaal te communiceren in de openbare ruimte en op grote indoorlocaties.

Doordat BIS uitsluitend met A-merk fabrikanten samenwerkt, zijn wij in staat om veelzijdige en professionele oplossingen voor de openbare ruimte te realiseren, die zich kenmerken door hun gebruiksgemak en flexibiliteit. Daarbij nemen wij u alle zorg uit handen; van advies tot installatie en van telefonische support tot preventief onderhoud. Zelfs de berekening van de windbelasting en/of het vereiste draagvermogen is bij ons in deskundige handen. En uiteraard mag u ook op ons rekenen voor het verzorgen van aansprekende content - het mooie plaatje - want daar draait het tenslotte allemaal om. Ook in de openbare ruimte.

LED walls/displays kunnen op veel uiteenlopende manieren in de openbare ruimte worden toegepast. Denk hierbij aan digitale posters, totems, city displays, digitale billboards etc. Het communiceren via grote LED walls of iets kleinere LED displays brengt veel voordelen met zich mee, zoals het buitengewone bereik en de kwaliteit van de content waardoor de attentiewaarde verhoogt. Ook kunnen er zowel stilstaande als bewegende beelden worden weergegeven.


Inform & Share Concepts

Wist u dat wij concepten hebben voor openbare ruimtes? Beelddrager, randapparatuur, verlichting en meubilair zijn optimaal op elkaar én de toepassing afgestemd. U hoeft nergens meer aan te denken en ziet in één oogopslag wat u mag verwachten.

Inform & Share Concepts
Inform & Share Concepts

Met de BIS Inform & Share concepten realiseert u in één keer de ideale ontvangst, koffiehoek, wachtruimte of werkplek. Met de innovatieve digital signage software, die onderdeel van deze concepten is, heet u de bezoeker op een persoonlijke manier welkom en laat u real time informatie zien over uw organisatie, het weer, verkeer en ander nieuws. De actuele informatie verschijnt vanzelf, waardoor er altijd een juist beeld wordt gegeven. U hoeft deze niet elke keer te vernieuwen.

Interesse in dit concept? Vul uw gegevens in:

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden


Een zeer geschikte oplossing voor een ontmoetingsruimte als de koffiehoek is de BIS VisionTable. Dit innovatieve totaalconcept met geïntegreerd (touch) display biedt een prachtige oplossing om kort, flexibel en interactief te overleggen en ideeën uit te wisselen. U gaat zitten op één van de hoge, comfortabele krukken aan de tafel. Met één druk op de knop switcht u naar uw laptop, die aangesloten is op het in de tafel geïntegreerde systeem voor kabelmanagement. Een informele bespreking met uw collega kan meteen beginnen!

Indrukwekkend communiceren in de openbare ruimte? Vertrouw BIS!

Ga terug naar het ruimte-overzicht.

Gratis advies over Openbare Ruimte? BIS helpt u graag verder:

Bel

015 287 487

Wij bellen u ook graag:

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Chat direct

Mail

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Ontvang uw offerte

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

adressen en route

Branche

Zakelijke markt
Zakelijke markt

Professionele audiovisuele oplossingen voor zakelijke en institutionele markten

lees meer
Overheid
Overheid

Transparante communicatie en effectieve informatieoverdracht binnen overheden

lees meer
Hotel & Congres
Hotel & Congres

Spraakmakende audiovisuele & ICT oplossingen voor Hospitality organisaties

lees meer
meer branches