IT Security

IT Security, een veilig gevoel

In tijden van toenemende cyber crime, computervirussen en phishing mails, is het van vitaal belang da jullie netwerk en de daarin geïntegreerde hard- en software optimaal is beveiligd. Daarnaast is het voor de continuïteit van het primaire proces ongelofelijk belangrijk dat ook de back-up & recover mogelijkheden binnen de organisatie optimaal ingericht zijn.

Optimale veiligheid, IT security, realiseer je door:

  • Antivirus management
  • Password management
  • Backup & Recover management

Robuuste en bewezen oplossingen

Adequaat beheer van dit type security-oplossingen is echter tijdrovend en vereist specialistische kennis. Organisaties die deze kennis of de benodigde tijd niet beschikbaar hebben, kunnen de implementatie van een robuuste en bewezen antivirus-oplossing met een gerust hart aan de BIS|Econocom specialisten overlaten, incl. firewall, intelligent password management en een betrouwbare back-up& recover procedure.

Realtime bescherming

Onze IT Security service geeft maximale controle over de netwerkbeveiliging van je organisatie met realtime bescherming tegen bedreigingen, zoals virussen, spyware en andere malware; zonder dat pc’s en systemen trager worden - ook niet tijdens scans en updates. Doordat scans zonder veel moeite - op basis van policy management - geautomatiseerd en geconfigureerd kunnen worden, bespaar je tijd en geld bij de bescherming van al je servers, werkstations en laptops.

Een veilig gevoel

Om het netwerk optimaal beveiligd te houden, verzorgen wij periodiek de uitrol en implementatie van noodzakelijke security updates via een remote verbinding. Ook zorgen wij voor actief password management, waarbij we bewaken dat de gebruikte passwords én voldoen aan de strengste veiligheidseisen én periodiek gewijzigd worden. Een veilig gevoel!

Benieuwd naar de voordelen van onze IT Security services voor jouw organisatie?
Bel BIS|Econocom: 015 287 487 , of gebruik de mogelijkheden rechts.

Ga terug naar Managed Services.

Gratis advies? Vraag het een expert:

015 287 487
Vraag / Offerte

Neem een kijkje in onze digitale showroom

Bekijk al onze ruimtes in 360°