Impactvolle videoproducties die gezien mogen worden

Camera registratie

BIS heeft alle apparatuur, kennis en kunde in huis om een bedrijfsfilm, voorlichtings- of promotiefilm voor u te verzorgen. Enthousiaste script schrijvers vertalen uw boodschap in een creatief concept en vakkundige geluids- en cameramensen verzorgen de opnames, daarbij – indien nodig - ondersteund door een regisseur. Het resultaat is een prachtige productie die voldoet aan uw wensen, uitstekend past bij uw huisstijl en die door iedereen gezien mag worden.

Productie op DVD/CD-ROM en duplicatie

Wij leveren uw videoproductie aan op DVD. Indien u dat wenst maken wij de informatiedrager interactief door deze uit te breiden met tal van opties, zoals een menustructuur (authoring), extra filmmateriaal, een fotogalerij, een interactieve quiz, een impressie van de productie (backstage) etc.. Ook bestaand beeldmateriaal kunnen wij verrijken met bijvoorbeeld after effects om zo aandacht te trekken naar speciale onderdelen in uw bedrijfsfilm. Of wat dacht u van tekst invoegen ter ondersteuning van beeld. De mogelijkheden zijn legio. Aanvullend kunnen wij uw productie in elke gewenste oplage en tegen een zeer concurrerende prijs dupliceren.


Content Concepts

Wist u dat wij concepten hebben met videoproducties? Beelddrager, randapparatuur, verlichting en meubilair zijn optimaal op elkaar én de toepassing afgestemd. U hoeft nergens meer aan te denken en ziet in één oogopslag wat u mag verwachten.

Content Concepts
Content Concepts

Om de keuze voor u nog eenvoudiger te maken, heeft BIS een aantal aantrekkelijke content concepten samengesteld. Deze slimme concepten zijn afgestemd op de gebruikssituatie en op eerder opgeleverde content en producties, die hun waarde bewezen hebben. Als klant weet u vanaf het begin wat u krijgt, welke mogelijkheden er zijn en welke investering ermee gemoeid is. De content concepten Live, Pres en Promo vullen elkaar naadloos aan. Met het concept Live biedt u uw bezoekers altijd actuele informatie naar keuze. Pres is een professioneel verzorgde presentatie waarmee u zich geheel in uw eigen huisstijl presenteert, en met Promo integreert u een video in uw content.

Interesse in dit concept? Vul uw gegevens in:

Ga terug naar Digital Productions.