Videoconferenceruimte

Grenzeloos vergaderen in de perfect ingerichte videoconferenceruimte

Het moderne leven kenmerkt zich door talloze vergaderingen en rapportages. In een videoconferenceruimte combineert u de snelheid van telefonisch overleg met de ontegenzeggelijke kracht van het beeld. Binnen 3 seconden kunt u vergaderen met anderen aan de andere kant van Atlantische oceaan, maar ook met mensen in een ander pand in dezelfde stad. Vanachter uw bureau in uw eigen omgeving! De kwaliteit van de apparatuur in een moderne videoconferenceruimte is zo goed dat het lijkt alsof uw gesprekspartner zich bij u in dezelfde ruimte bevindt.

De juiste inrichting van uw videoconferenceruimte zorgt voor de juiste beleving

Bij het inrichten van de perfecte videoconferenceruimte zijn meerdere componenten bepalend. Daarbij gaat het niet alleen om techniek, maar ook om beleving. Zo kan een videoconferenceruimte eigenlijk niet zonder goede verlichting; idealiter in combinatie met een tafel die het licht reflecteert voor egale belichting van het gezicht. Onze videoconferencetafels zorgen er dankzij hun unieke vorm tevens voor dat iedere deelnemer goed zichtbaar is voor de andere partij. Als u meerdere videoconferenceruimtes binnen uw organisatie wilt inrichten, raden wij tevens aan om deze videoconferenceruimtes exact hetzelfde interieur te geven. Dit versterkt het gevoel bij elkaar in de ruimte te zitten en geeft nog meer betrokkenheid en saamhorigheid.

Eenvoudige en centrale bediening in uw videoconferenceruimte

Bovendien is eenvoudige bediening van de apparatuur, of u nu een high end videosysteem of videoconference op uw iPad gebruikt, van groot belang bij het inrichten van een videoconferenceruimte. Hierin kan BIS|Econocom u adviseren en ondersteunen.

Benieuwd naar hoe de perfecte videoconferenceruimte er in de praktijk uitziet? Kom dan langs in een van onze showrooms! Maak een afspraak.

Ga terug naar het ruimte-overzicht.

Gratis advies over Videoconferenceruimte? BIS|Econocom helpt je graag verder:

Bel

015 287 487

Wij bellen je ook graag:

Chat direct
Mail
Ontvang je offerte

Branche

Zakelijke markt
Zakelijke markt

Professionele audiovisuele oplossingen voor zakelijke en institutionele markten

lees meer
Overheid
Overheid

Transparante communicatie en effectieve informatieoverdracht binnen overheden

lees meer
Gezondheidszorg
Gezondheidszorg

Toonaangevende oplossingen en vernieuwende idee├źn voor de gezondheidszorg

lees meer
meer branches