Vergaderruimte

Uw vergaderruimte inrichten? BIS|Econocom verzorgt zowel de juiste techniek als de sfeer

Bijna iedereen binnen bijna iedere organisatie weet hoe belangrijk het is om structureel en efficiënt informatie met elkaar te kunnen delen. Een kort overleg met directe collega’s, een teamvergadering over de projectvoortgang, structurele managementmeetings en belangrijke bestuursvergaderingen zijn slechts enkele voorbeelden van bijeenkomsten die cruciaal zijn om de werkzaamheden te structureren, sturing te geven aan de dagelijkse gang van zaken en de lange termijn strategie te bepalen.

De BIS|Econocom vergaderruimte: efficiënt vergaderen in de juiste ambiance

Als dé specialist voor het inrichten van uw vergaderruimte realiseert BIS|Econocom effectieve audiovisuele oplossingen én de juiste ambiance voor efficiënte vergaderingen. Naast een deskundig advies over wat wel en wat niet geschikt bij de inrichting van uw vergaderruimte leveren wij topkwaliteit producten, die wij aantrekkelijk in uw vergaderruimte integreren en met elkaar “laten samenwerken”. Denkt u aan beamers (projectoren), LCD en LED schermen (ook de interactieve touchschermen) en geluidsversterking; maar ook aan conferencesystemen, bedieningspanelen en kabelmanagement.

bedieningspaneel

Uw vergaderruimte compleet ingericht door BIS|Econocom interieurarchitecten

Om de juiste sfeer bij de inrichting van uw vergaderruimte te garanderen, heeft BIS|Econocom een aantal interieurarchitecten in huis. Zij ontwerpen uw vergaderruimte van A tot Z in de door u gewenste stijl en maken vooraf een gedetailleerde 3D visualisatie van de inrichting van uw vergaderruimte. Uiteraard wordt alle audiovisuele apparatuur in het ontwerp geïntegreerd. Het grote voordeel is dat u niet alleen een vergaderruimte opgeleverd krijgt waar functionaliteit en sfeer hand in hand gaan maar die ook zeker weten aan uw verwachtingen voldoet.

Connectiviteit in uw vergaderruimte

Tevens speelt connectiviteit bij het inrichten van uw vergaderruimtes een grote rol. Wij kunnen uw vergaderruimte voorzien van de juiste oplossing om de gewensteinput bronnen (tablets, smart phones, PC’s, laptops etc.) bedraad of draadloos aan te sluiten op de centrale apparatuur. Zowel full screen als met split screen kunt u benodigde data opvragen en bespreken.

Kortom: een goed ingerichte vergaderruimte beschikt over de juiste ambiance en topkwaliteit apparatuur waarmee deelnemers probleemloos kunnen vergaderen.

Wilt u ook persoonlijk advies over de inrichting van uw vergaderruimte? Vul onderstaand contactformulier in of bel onze adviseurs op 015 287 487 . Wij adviseren u graag.

Ga terug naar het ruimte-overzicht.

Gratis advies over Vergaderruimte? BIS|Econocom helpt je graag verder:

Bel

015 287 487

Wij bellen je ook graag:

Chat direct
Mail
Ontvang je offerte

Branche

Zakelijke markt
Zakelijke markt

Professionele audiovisuele oplossingen voor zakelijke en institutionele markten

lees meer
Overheid
Overheid

Transparante communicatie en effectieve informatieoverdracht binnen overheden

lees meer
meer branches