Koffiehoek

Hoeveel informatie wilt u bij de koffie?

Even opladen met een kopje koffie? Gelijk even het laatste nieuws, bedrijfsmededelingen, verjaardagen, etc. checken op de grote displays terwijl u wacht? Dat kan! BIS|Econocom is uw partner voor de perfecte inrichting van uw koffiehoek met beeldschermen, multimediawanden, digital signage, loungemeubilair etc..

BIS ID is onze digital signage oplossing om snel en simpel informatie te verspreiden, zonder daar veel tijd aan kwijt te zijn. Ook naar uw koffiehoek. Door de gebruiksvriendelijke software wordt de informatie die u invoert met een druk op de knop weergegeven waar u wilt en op het moment dat u wilt. Denk aan verschillende soorten informatie, zoals personeelsdagen, projectinformatie, cursussen, welkomstboodschappen, verjaardagen, weer & verkeer en dagmenu’s.

videowall

Echt onderscheidend is onze BIS ID content runner, die het mogelijk maakt om iedere soort informatie uit uw interne informatiesystemen in een handomdraai en op het moment dat u dat wilt te verspreiden naar de display(s) van uw keuze; ongeacht het type database (informatiesysteem) en de structuur ervan. Zo kunt u met minimale inspanning welkomstboodschappen, wachtrij-informatie, roosterwijzigingen, aanbiedingen, dagmenu’s, vluchtplannen en bedrijfsinformatie weergeven. Ideaal voor iedere denkbare branche, van zorginstellingen tot overheden en van musea tot winkelketens.

Een zeer geschikte oplossing voor een ontmoetingsruimte als de koffiehoek is de VisionTable. Dit innovatieve totaalconcept met geïntegreerd (touch) display biedt een prachtige oplossing om kort, flexibel en interactief te overleggen en ideeën uit te wisselen. U gaat zitten op één van de hoge, comfortabele krukken aan de tafel. Met één druk op de knop switcht u naar uw laptop, die aangesloten is op het in de tafel geïntegreerde systeem voor kabelmanagement. Een informele bespreking met uw collega kan meteen beginnen!

Snel en doeltreffend informatie verspreiden naar uw koffiehoek? Uw personeel weer opgeladen en gemotiveerd aan het werk laten gaan? U bereikt het met BIS|Econocom.

Ga terug naar het ruimte-overzicht.

Gratis advies over Koffiehoek? BIS|Econocom helpt je graag verder:

Bel

015 287 487

Wij bellen je ook graag:

Chat direct
Mail
Ontvang je offerte

Branche

Zakelijke markt
Zakelijke markt

Professionele audiovisuele oplossingen voor zakelijke en institutionele markten

lees meer
Overheid
Overheid

Transparante communicatie en effectieve informatieoverdracht binnen overheden

lees meer
Gezondheidszorg
Gezondheidszorg

Toonaangevende oplossingen en vernieuwende ideeën voor de gezondheidszorg

lees meer
meer branches