Calamiteitenruimte

Calamiteitenruimte: snel schakelen en overzicht behouden

BIS|Econocom is specialist in de totaalinrichting van intelligente crisis- en calamiteitenruimtes. Ruimtes waarin u het overzicht heeft en die zo zijn ingericht dat u razendsnel en uiterst efficiënt informatie kunt verzamelen, visualiseren en verspreiden. Daarbij onderscheiden wij ons door de juiste afstemming tussen techniek en interieur, waardoor de calamiteitenruimte rustig en strak oogt, hoe hectisch het er ook kan zijn.

Briefen, instrueren, interactief informatie delen tussen meerdere personen op verschillende locaties, terugkoppelen én communiceren met de pers... BIS|Econocom maakt het mogelijk! Ongeacht de aangeleverde resolutie of beeldformaat. In de calamiteitenruimtes van BIS|Econocom bent u van A tot Z ontzorgd. Althans, voor wat betreft de apparatuur en de visualisatie van belangrijke informatiestromen.

Zo kunnen er meerdere beelddragers in uw calamiteitenruimte geïntegreerd worden waarop informatie van meerdere bronnen - zoals vaste pc’s, laptops of tablets, een TV tuner en een harddiskrecorder - getoond kan worden. Via zeer intuïtief te gebruiken bedieningspanelen kan worden gekozen welke bron wanneer en op welk scherm getoond moet worden. Het schakelen tussen, en het verwerken van, diverse informatiestromen verloopt op deze manier snel en doeltreffend.

Met een digitaal bord of een interactief display is het mogelijk om in de calamiteitenruimte interactief informatie te delen, op het scherm aantekeningen te maken, belangrijke zaken te arceren of dingen te verduidelijken. Door de doordachte digitale infrastructuur kunnen deze beelden direct opgeslagen en verzonden worden naar andere beelddragers; ook naar beelddragers op externe locaties. Dit alles ongeachte de aangeleverde resolutie of beeldformaat.

Kortom in een calamiteitenruimte waar iedere seconde telt, is het van levensbelang dat u feilloos op uw faciliteiten kunt vertrouwen en dat de rust is de ruimte gewaarborgd blijft om geen enkel detail te missen.

Ga terug naar het ruimte-overzicht.

Gratis advies over Calamiteitenruimte? BIS|Econocom helpt je graag verder:

Bel

015 287 487

Wij bellen je ook graag:

Chat direct
Mail
Ontvang je offerte

Branche

Zakelijke markt
Zakelijke markt

Professionele audiovisuele oplossingen voor zakelijke en institutionele markten

lees meer
Overheid
Overheid

Transparante communicatie en effectieve informatieoverdracht binnen overheden

lees meer
Defensie & Beveiliging
Defensie & Beveiliging

Optimale Interactie. Vergroot uw efficiency en slagkracht

lees meer
meer branches