Trainingsruimte

Trainingsruimte voor personeel, studenten en klanten

Trainingen zijn een ideaal hulpmiddel om het kennisniveau van werknemers en klanten verder te verhogen. Om deze trainingen optimaal te faciliteren, kiezen steeds meer organisaties voor de inrichting van één of meerde trainingsruimtes. In een trainingsruimte staan begrippen als interactief werken en flexibiliteit hoog in het vaandel. Een trainingsruimte onderscheidt zich van “gewone” leslokalen door de vaak uitgebreidere audiovisuele faciliteiten en interactieve mogelijkheden.

Zo is een trainingsruimte vaak niet alleen voorzien van een (interactieve) beelddrager - zoals een LCD/LED scherm of projector - waarop het lesmateriaal getoond kan worden, maar is daarbij vaak nog een dome camera geplaatst (een kleine camera aan het plafond die de gehele ruimte in beeld brengt) die de trainingen opneemt en automatisch archiveert om later nogmaals te kunnen bekijken of te evalueren. Ook worden deze camera’s wel ingezet om de spreker groot in beeld te brengen bij een grotere trainingsruimte of om cursisten in een andere ruimte mee te laten kijken bij handelingen die verricht worden. Denk aan BHV trainingen.

Led scherm

Door iedere individuele werkplek in de trainingsruimte te voorzien van een PC met een kleine monitor kunnen cursisten direct getoetst worden en heeft de docent duidelijk inzicht in het niveau van de groep. De apparatuur kan daarbij geheel in het meubilair geïntegreerd worden zodat de apparatuur niet ten koste gaat van het gestructureerde karakter van de trainingsruimte.

Uiteraard mogen ook kwalitatieve audio en een centraal bedieningssysteem niet in een trainingsruimte ontbreken.

Ga terug naar het ruimte-overzicht.

Gratis advies over Trainingsruimte? BIS|Econocom helpt je graag verder:

Bel

015 287 487

Wij bellen je ook graag:

Chat direct
Mail
Ontvang je offerte

Branche

Zakelijke markt
Zakelijke markt

Professionele audiovisuele oplossingen voor zakelijke en institutionele markten

lees meer
Overheid
Overheid

Transparante communicatie en effectieve informatieoverdracht binnen overheden

lees meer
Gezondheidszorg
Gezondheidszorg

Toonaangevende oplossingen en vernieuwende ideeën voor de gezondheidszorg

lees meer
meer branches