Wachtruimte

Uw wachtruimte inrichten? BIS|Econocom zorgt voor de juiste ambiance

Heeft u in uw pand een ontvangstruimte, receptie of wachtruimte? Gebruik deze wachtruimte dan om uw bezoekers optimaal te informeren. Denk bijvoorbeeld aan een LCD scherm met bijbehorende speakerset, de juiste bekabeling, wandaansluitingen en beugel om het scherm aan de muur te bevestigen. BIS|Econocom adviseert u graag over de vele mogelijkheden voor het inrichten van uw wachtruimte.

Uw wachtruimte inrichten met narrowcasting

Om zelf eenvoudig te bepalen waar en wanneer u uw informatie toont, maakt u in uw wachtruimte gebruik van de BIS ID narrowcasting software. Heet uw bezoekers welkom, wijs hen de weg of vertel meer over uw organisatie, uw producten en dienstverlening. En natuurlijk is het ook mogelijk om hen te “entertainen” met nieuws en actualiteiten.

BIS|Econocom heeft met BIS ID een eigen narrowcasting platform, dat zich van veel anderen onderscheidt, doordat het veelzijdige, gebruikersvriendelijke software combineert met stijlvolle hardware (LCD/LED schermen, beamers, zuilen etc.). Met BIS ID is het een fluitje van een cent om centraal informatie in de juiste lay-out op te maken en in te plannen, waarna het op ieder gewenst moment volautomatisch kan worden verspreid naar een willekeurig aantal locaties.

Audio in uw wachtruimte

Geluid kan een sfeer creëren die energie of juist rust uitstraalt. Het kan ervoor zorgen dat een open wachtruimte toch privé aanvoelt of dat het wachten sneller lijkt te gaan. Het juiste geluid heeft een belangrijke invloed op de sfeer en beleving in uw wachtruimte. BIS|Econocom adviseert u graag welke audiovoorzieningen voor uw wachtruimte het meest geschikt zijn en integreert deze op een stijlvolle manier in uw ruimte.

Het interieur van uw wachtruimte

Het interieur van uw wachtruimte is allesbepalend voor de sfeer binnen uw organisatie en de uitstraling van uw organisatie. Om zeker te weten dat de sfeer van uw wachtruimte past bij de sfeer die u voor ogen heeft én dat alle apparatuur perfect op de omgeving is afgestemd, is het mogelijk om vooraf uw wachtruimte in 3D te laten visualiseren. Zo weet u zeker dat uw ruimte aan uw verwachtingen zal voldoen.

BIS|Econocom richt ook graag uw wachtruimte in

Voor de ideale combinatie van apparatuur in uw wachtruimte heeft BIS|Econocom de oplossing. Wij adviseren u graag. Bel BIS|Econocom 015 287 487 voor persoonlijk advies of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Ga terug naar het ruimte-overzicht.

Gratis advies over Wachtruimte? BIS|Econocom helpt je graag verder:

Bel

015 287 487

Wij bellen je ook graag:

Chat direct
Mail
Ontvang je offerte

Branche

Zakelijke markt
Zakelijke markt

Professionele audiovisuele oplossingen voor zakelijke en institutionele markten

lees meer
Overheid
Overheid

Transparante communicatie en effectieve informatieoverdracht binnen overheden

lees meer
Gezondheidszorg
Gezondheidszorg

Toonaangevende oplossingen en vernieuwende ideeën voor de gezondheidszorg

lees meer
meer branches