Showroom

Indrukwekkend & overtuigend communiceren in uw showroom

U herkent de uitdagingen vast… Hoe zorg ik dat ik geïnteresseerde kopers in mijn showroom krijg? Wat moet ik doen om ze in de showroom te houden? Wat moet ik in mijn showroom plaatsen om latent aanwezige behoeften aanwakkeren? Hoe stimuleer en beïnvloed ik het koopproces?

Allemaal herkenbare vragen. Of u nu autodealer bent, keukens adviseert of luxe zeiljachten verkoopt… u wilt uw klanten triggeren. U wilt ze in uw showroom overtuigen van uw toegevoegde waarde, van de kracht van uw producten. U wilt dat ze kopen. Bij u! En dat kan… door de juiste combinatie van audio, video en geur in uw showroom toe te passen, heeft u alles in huis om uw bezoekers te overtuigen.

Eén van de mogelijkheden is het inzetten van een videowall. Een videowall valt op, trekt de aandacht en houdt deze vast. Ideaal om in te zetten in uw showroom. De communicatiekracht is enorm. Niet zo verwonderlijk, want je moet je best doen om een muur van 9, 16 of 25 schermen over het hoofd te zien.

av showroom

Of wat denkt u van de mogelijkheid om gericht audio weer te geven bij een bepaald product? De Sound Shower laat uw boodschap (spraak/muziek) horen op een duidelijk aangegeven plaats. En dan ook alleen op die plaats. Op deze plaats is de audio goed verstaanbaar, maar personen in de omgeving horen het niet. De omgeving heeft dus geen last van het geluid.

Wilt u nog meer impact? Combineer dan prachtige visuals en inspirerende audio met subtiele geurtechnieken. Omdat geur recht¬streeks invloed heeft op de stemming en het gedrag van de bezoeker is het mogelijk een langdurige en positieve associatie te creëren met uw producten.

Wilt u uw bezoekers van uw showroom triggeren? Wij denken graag met u mee.

Ga terug naar het ruimte-overzicht.

Gratis advies over Showroom? BIS|Econocom helpt je graag verder:

Bel

015 287 487

Wij bellen je ook graag:

Chat direct
Mail
Ontvang je offerte

Branche

Retail
Retail

Met BIS|Econocom realiseert u dynamische, meetbare & doelgerichte klantcommunicatie

lees meer
meer branches