Ontvangstbalie

Informeer en vermaak wachtende bezoekers

We leven in een maatschappij waar informatie een grote rol speelt. Om te kunnen functioneren, is het belangrijk dat we beschikken over de juiste informatie, op de juiste plaats en op het juiste tijdstip. Mobiele telefoons, het internet en informatieborden haken sterk op deze behoefte in en via deze media gaan hele grote groepen mensen actief op zoek naar die informatie, die voor hen van belang is.

Bij uw ontvangstbalie biedt u bezoekers, dankzij geavanceerde narrowcasting systemen, exact die informatie aan die u wilt, wanneer u wilt. Simpel, safe, snel. Ook wachtrijen zijn een bekend fenomeen in tal van sectoren. Door uw software voor wachtrijmanagement te integreren in de digital signage software van BIS|Econocom (BIS|Econocom ID) creëert u een veelzijdig, efficiënt systeem voor verwerken van wachtrijen.

videowall

Dankzij de combinatie van wachtrijmanagement met BIS ID informeert u de wachtende bezoeker via infoschermen of zuilen over de balie waar hij of zij zich moet melden. Door deze informatie aan te vullen met andere soorten informatie en infotainment (bv. voorlichting, weer en verkeer, nieuws etc.), zorgt u voor een multifunctioneel informatieplatform dat tegelijkertijd als wachtverzachter dienst doet.

BIS|Econocom heeft met BIS ID een eigen narrowcasting platform, dat zich van veel anderen onderscheidt, doordat het veelzijdige, gebruikersvriendelijke software combineert met stijlvolle hardware (LCD/LED schermen, beamers, zuilen etc.). Met BIS ID is het een fluitje van een cent om centraal informatie in de juiste lay-out op te maken en in te plannen, waarna het op ieder gewenst moment volautomatisch kan worden verspreid naar een willekeurig aantal locaties.

Ga terug naar het ruimte-overzicht.

Gratis advies over Ontvangstbalie? BIS|Econocom helpt je graag verder:

Bel

015 287 487

Wij bellen je ook graag:

Chat direct
Mail
Ontvang je offerte

Branche

Zakelijke markt
Zakelijke markt

Professionele audiovisuele oplossingen voor zakelijke en institutionele markten

lees meer
Overheid
Overheid

Transparante communicatie en effectieve informatieoverdracht binnen overheden

lees meer
Hotel & Congres
Hotel & Congres

Spraakmakende audiovisuele & ICT oplossingen voor Hospitality organisaties

lees meer
meer branches