BIS Digiraad

Digitale ondersteuning vóór, tijdens en na uw raadsvergaderingen

Maak een einde aan de losse deeloplossingen van verschillende leveranciers

Iedere beleidsmaker en beslisser bij een gemeente zal het beamen. U zelf ook. Namelijk dat veel gemeenten momenteel zoeken naar een alles-in-één oplossing voor de ultieme ondersteuning van vergaderingen en bijeenkomsten in de raadzaal van hun gemeentehuis. Doel is het gehele primaire proces rondom een (raads)vergadering maximaal te ondersteunen, zodat de raadsleden zich volledig kunnen richten op hun eigenlijke taken: volksvertegenwoordiging en besluitvorming.

Losse deeloplossingen, géén geheel

Tot vandaag ondersteunt u de raadsvergadering op zijn best met allerlei verschillende deeltechnologieën. Een vergaderapp, het raadsinformatiesysteem (RIS), discussieposten, een cameravolgsysteem én de oplossing om beeld en geluid op te nemen, te archiveren en via internet de delen. De uitdaging is echter dat al deze verschillende onderdelen niet (goed) zijn te integreren in één totaaloplossing. Tot vandaag!

Alles-in-één totaaloplossingen

Vandaag introduceert audiovisueel & ICT marktleider BIS|Econocom, met 140+ gemeenten in zijn portfolio, zijn DigiRaad Concepten. Alles-in-één oplossingen die de volledige workflow van ieder raadslid digitaal ondersteunen. Van A tot Z geïntegreerd. Van het agenderen van een vergadering tot en met het delen van video-opnames van debatten en toespraken. En alles wat daar tussen zit; stukken uploaden, debatteren, opnames maken, opnames opslaan en opnames archiveren.

discussiesysteem, digitale raadzaal

Eén prijs voor oplossing, installatie en onderhoud

Kiest u voor één van de DigiRaad concepten dan kiest u voor volledig geïntegreerde en digitale ondersteuning van uw raadsvergaderingen, inclusief installatie en onderhoud. En dat voor een vast bedrag per maand. U hoeft nergens meer naar om te kijken en kan u volledig richten op die zaken die binnen het publiek bestel écht belangrijk zijn. Dát noemen wij bij BIS|Econocom pas echt ontzorgen.

Bekijk de BIS|Econocom Digiraad brochure voor meer informatie en een overzicht van de Digiraad concepten. Of neem contact op met onze adviseurs via het contactblok.


*De DigiRaad oplossing kan ook door middel van eenmalige investering verkregen worden. Of een verhouding tussen beide.

Gratis advies over BIS Digiraad? BIS|Econocom helpt je graag verder:

Bel

015 287 487

Wij bellen je ook graag:

Chat direct
Mail
Ontvang je offerte

Nieuws

Digital signage doeltreffend inzetten

Digital signage doeltreffend inzetten

Versterking van het portfolio met EPSON projectoren

Versterking van het portfolio met EPSON projectoren

Kom naar de officiële opening van de WAVE, het nieuwe pand van BIS|Econocom Belux

Kom naar de officiële opening van de WAVE, het nieuwe pand van BIS|Econocom Belux

nieuws