Overheid

Transparante communicatie en effectieve informatieoverdracht binnen overheden

Het BIS|Econocom Government team kent de verschillende overheden door en door en weet dankzij de intensieve, dagelijkse contacten precies welke vragen er leven op Audiovisueel & ICT gebied, welke problemen worden ervaren en welke oplossingen daarvoor het meest toereikend zijn. Wij passen onze kennis en kunde toe bij de realisatie van elk type ruimte binnen lokale, regionale en nationale overheden. Als geen ander weten wij hoe moderne audiovisuele & ICT technologie een bijdrage kan leveren aan transparante communicatie en aan de verbetering van uw dienstverlening.

Onze oplossingen kenmerken zich door het feit dat de gehele audiovisuele architectuur volledig wordt afgestemd op een feilloze en interactieve overdracht van informatie. Daar komt bij dat wij de kennis en ervaring hebben om uw audiovisuele oplossingen te integreren in uw ICT infrastructuur én dat u bij BIS|Econocom terecht kunt voor een uitgebreid programma services. Veel van onze mogelijkheden hebben wij voor u gebundeld in kant-en-klare concepten. Verder hebben wij tal van referenties. U vindt ze op onze referentiepagina’s.

Visueel aantrekkelijk informatie verspreiden met digital signage

Actieve openbaarheid is onderdeel van het beleid van gemeenten en overheden. Overheden treden zelf actief naar buiten met genomen besluiten en informatie over projecten of beleid. Naast de massamediale middelen is digital signage (narrowcasting) een ideale tool om gericht informatie op een visueel aantrekkelijke manier te verspreiden op het moment dat u dat wilt en naar de locaties, die u wilt. Zo kunt u door middel van LCD/LED schermen, intranet, SMS en apps pro-actief burgers én medewerkers informeren. Uiteraard heeft onmiddellijk ook zijn weerslag op uw slagvaardigheid, flexibiliteit en klantgerichtheid. Lees meer over uw mogelijkheden met digital signage.

wachtrijmanagement

Efficiënte afhandeling van uw wachtrijen en online afspraken maken

BIS|Econocom biedt u een krachtige oplossing voor het efficiënt en gestructureerd verwerken van wachtrijen. De tijd van ontevreden & zenuwachtige klanten is voorbij. Iedereen weet exact waar hij of zij aan toe is. Ook een rapportagefunctie ontbreekt niet. Wilt u weten hoeveel bezoekers er op een dag zijn geholpen, wat de gemiddelde wachttijd is, welke dag of tijdstip het drukst bezocht wordt of voor welke balie de meeste klanten kwamen? U krijgt het overzichtelijk gepresenteerd.

Doordat u dit systeem perfect kunt combineren met de digital signage oplossing van BIS|Econocom - creëert u het ideale informatiesysteem voor iedere situatie waar mensen moeten wachten. U toont dan de wachtrijnummers in combinatie met informatie over uw organisatie, beleidsontwikkelingen, lopende projecten etc. Een combinatie die grote kostenbesparing oplevert. Helemaal interessant wordt het als u een wachtrijsysteem combineert met de BIS|Econocom online afsprakenmodule, waarmee u bezoekers de mogelijkheid geeft om via het internet een afspraak te maken. Lees hier meer over Wachtrijmanagement.

Verschuiving van burgers van de publieke tribune naar de woonkamer

Een revolutie binnen overheden; de verschuiving van burgers van de publieke tribune naar de woonkamer. U realiseert het met BIS|Econocom webcasting. De combinatie van intelligente discussiesystemen, camera’s en streaming technologie biedt burgers de mogelijkheid om tijd- en plaatsonafhankelijk (raads)vergaderingen en persconferenties bij te wonen. Schoolvoorbeeld van ultieme transparantie van de overheid en dé manier om de politiek dichter bij de burgers te brengen. De mogelijkheid om naast de uitzending ook de agenda en sprekersinformatie te bekijken, te chatten, gerelateerde documenten in te zien of een reactie achter te laten maakt de betrokkenheid van de burger alleen maar groter. Lees meer over uw mogelijkheden met BIS|Econocom webcasting.

videowall

Digitaal opnemen, archiveren en terugkijken van bijeenkomsten

Gekoppeld aan de technologie van BIS|Econocom webcasting zit de mogelijkheid om vergaderingen en bijeenkomsten digitaal op te nemen, te indexeren en te archiveren. Het notuleren van vergaderingen wordt stukken eenvoudiger; evenals het zoeken en terugvinden van onderwerpen die aan de orde geweest zijn. Daar komt bij dat niet de hele vergadering bekeken hoeft te worden. Via een zoekfunctie is het mogelijk het onderwerp te kiezen waarvoor interesse bestaat. Het archief kan zelfs op datum, onderwerp en spreker worden doorzocht. Een mooie service naar burgers en een tool waarmee overheden eenvoudig een dialoog met burgers kunnen starten.

Interactieve discussiesystemen met LCD scherm en stemfunctionaliteit

Het interactief discussiesysteem met op iedere post een LCD scherm wint sterk aan populariteit. Niet vreemd want met één vinger touch kan worden bekeken welke onderwerpen ter discussie staan, hoe de agenda eruit ziet, welke spreektijden zijn toegewezen, wie de sprekers zijn, maar ook wie de andere deelnemers zijn. Tevens kan eenvoudig aanvullende informatie over de sprekers en deelnemers worden opgevraagd en worden de resultaten van stemmingen direct op het touch screen en via de centrale beeldweergave (anoniem of herkenbaar) zichtbaar gemaakt. Lees meer over de discussiesystemen van BIS|Econocom.

Infrastructuur afgestemd op flexibel werken en mogelijkheid tot BYOD

Het nieuwe werken. Ook binnen overheden is er veel aandacht voor tijd- en plaatsonafhankelijk werken, flexibel ruimtegebruik, optimale bezetting per vierkante meter, kostenbesparing, betere work/life balance en de positieve uitstraling als werkgever. Met BIS|Econocom realiseert u hiervoor de goede infrastructuur. Werkplekken voorzien van laptopaansluitingen, internetverbinding, video end-points etc.. Snel even e-mail uitlezen, het laatste nieuws bekijken of tussendoor een politieke tweet posten is met BIS|Econocom binnen handbereik. Daarnaast hebben wij ook de kennis en kunde in huis om in de spelen op de BYOD-trend: Bring Your Own Device. Uw medewerkers brengen hun eigen laptop, tablet of smartphone mee en kunnen daarmee inloggen op het netwerk van uw organisatie.

Trend: interactieve informatieoverdracht in elke ruimte

Interactief communiceren is een begrip en ook binnen overheden zeer gewenst. Het interactieve whiteboard en het LCD/LED touch display zijn dan ook niet meer weg te denken in alle vergader- en presentatieruimten, waar informatieoverdracht centraal staat. De interactieve technologie voert de de boventoon en is onmisbaar bij het digitaal werken van vandaag de dag. Binnen overheden en gemeenten zijn digiborden en interactieve displays inzetbaar in vergaderruimtes, bestuurskamers, trainingsfaciliteiten en presentatieruimtes, maar ook binnen de entree of receptieruimte. Lees meer over interactieve whiteboards en touch displays.

interactieve narrowcasting

Touch tafels brengen volledig digitaal werken dichtbij

Een volledig digitale overheid. Moderne technieken brengen dat ideaal heel dichtbij. Het digitaal opvragen, delen, bewerken, indienen en verspreiden van informatie is ook binnen uw organisatie nu al mogelijk. Mede dankzij de touch tafels van BIS|Econocom. Met de PresenTable maakt u ieder document, bouwtekening, vergunningaanvraag etc., tot in detail zichtbaar. De interactieve software maakt het even simpel als doeltreffend om met een “vinger touch” op het scherm delen van de tekening te omcirkelen, aantekeningen te maken, in te zoomen etc.. Natuurlijk kunnen de bewerkte documenten digitaal worden opgeslagen en per e-mail worden verspreid. Lees meer over de touch tafels van BIS|Econocom.

Videoconference: betere besluiten in kortere tijd tegen minder kosten

Voor steeds meer overheden en overheidsorganisaties neemt de verspreiding van de werkomgeving in hoog tempo toe. Er wordt lokaal, regionaal, nationaal en zelfs internationaal geopereerd en medebestuurders, collega’s en gesprekspartners bevinden zich steeds vaker steeds verder weg. Onbereikbaar door vele kilometers file. Snel en efficiënt plannen van een vergadering is hierdoor haast onmogelijk en de praktijk leert dat veel geld, tijd en energie wordt geïnvesteerd in reizen en verblijven. Zeer belastend voor mens en milieu!

Met videoconference zijn deze problemen opgelost. Steeds meer overheden ontdekken de kracht en het gemak van videovergaderen. Snel, effectief, face-to-face, kostenbesparend en groen! Met BIS|Econocom realiseert u zelfs de mogelijkheid om ook vanaf uw desktop, tablet PC en smartphone via video gesprekken te voeren en presentaties en documenten te delen. Medewerkers voelen zich meer betrokken, experts zijn binnen handbereik en beslissingen worden sneller genomen met minder miscommunicatie en meer productiviteit. Meer informatie over videocommunicatie bij BIS|Econocom VideoCommunication.

Vergroot uw efficiency en slagkracht bij calamiteiten

Overheden en gemeenten hebben als taak rampen te voorkomen en te bestrijden. Hiervoor ligt een rampenplan of crisisplan klaar met als doel om de bestrijding van een ramp, zwaar ongeval en crisis in de betreffende veiligheidsregio zo effectief mogelijk te laten verlopen. Audiovisuele apparatuur draagt in grote mate bij aan het vergroten van de efficiency en slagkracht bij calamiteiten. Met BIS|Econocom realiseert u oplossingen die het samenwerken tussen diverse hulpverlenende diensten bevorderen. Overzicht creëren, briefen, instrueren, interactief informatie delen tussen meerdere personen op verschillende locaties, terugkoppelen én communiceren met de pers… het behoort vandaag de dag allemaal tot de mogelijkheden en zou deel uit moeten maken van ieder rampenplan.

outdoor display

Indrukwekkende en dynamische buitencommunicatie met Outdoor Displays

Met Outdoor Displays bent u in staat aansprekend en digitaal te communiceren met doelgroepen in de open lucht of in grote publieke indoor locaties. Imposante LED displays, maar ook de zogeheten totems, lichtkranten en interactieve displays die “buiten” kunnen worden gebruikt, winnen snel aan populariteit. De toenemende vraag naar actuele informatie en de wens om deze informatiedragers dynamisch in te zetten, heeft tot gevolg dat steeds meer overheden digitale informatiedisplays in het straatbeeld integreren. Ook in Europa. De verwachting is dat over vijf tot tien jaar minimaal de helft van alle buitenmedia digitaal zal zijn. BIS|Econocom kan u ook op dit specialistische terrein volledig ontzorgen.

Oplossing voor de audiovisuele paragrafen in uw PvE

Integratie van audiovisuele techniek is een vak. Een vak dat BIS|Econocom tot in de finesses beheerst. Onze adviseurs ondersteunen u met raad en daad bij de inventarisatie van uw eisen en wensen en bij het samenstellen van die oplossingen, die precies op uw wensen aansluiten. Daarbij geven wij deskundig antwoord op vragen als: Welke apparatuur is het meest geschikt? Welke techniek moet geïntegreerd worden? Wat is de juiste opstelling? Welke bouwkundige voorzieningen moeten worden getroffen? En welke elektrotechnische voorzieningen zijn nodig? Het resultaat is een objectief en professioneel advies, dat u als audiovisuele paragraaf kunt opnemen in uw Programma van Eisen of Bestek. Groot voordeel is dat u niet – tijdens de bouw of achteraf – met allerlei aanpassingen, hersteloperaties, tijdverlies en onvoorziene kosten wordt geconfronteerd. U realiseert in één keer de juiste oplossing. Hoe eenvoudig of complex deze ook is.

Ga terug naar Uw branche.

Gratis advies over Overheid? BIS|Econocom helpt je graag verder:

Bel

015 287 487

Wij bellen je ook graag:

Chat direct
Mail
Ontvang je offerte

Nieuws

ClickShare CSE-200+, de nieuwe standaard?

ClickShare CSE-200+, de nieuwe standaard?

Waarom iedere ruimte video verdient en hoe je dit realiseert

Waarom iedere ruimte video verdient en hoe je dit realiseert

De revolutionaire Samsung FLiP nu ook in 65 inch (165 cm)

De revolutionaire Samsung FLiP nu ook in 65 inch (165 cm)

nieuws