Schooltafels

Ergonomische schooltafels en ander meubilair met ICT integratie

Bij BIS|Econocom kiest u uit een uitgebreide collectie schoolmeubilair, waaronder schooltafels voor leerlingen en leerkrachten. Deze tafels voldoen aan hoge ergonomische eisen en kunnen volledig aangepast worden aan uw wensen. Zo is het mogelijk een monitor in de schooltafels te integreren of bijv. de tafel van de docent te voorzien van een ingebouwde visualiser, een bedieningsysteem of tablet. Alles met als doel zo efficiënt en comfortabel mogelijk informatie over te dragen aan leerlingen.

Leerlingen en studenten brengen dagelijks uren door op school. Ergonomische werkplekken zijn dan ook van groot belang. Diverse meubels in het BIS|Econocom assortiment zijn speciaal voor het gebruik op scholen ontwikkeld. Niet alleen voor studenten en leerlingen maar ook voor docenten. En niet alleen voor in het klaslokaal maar ook voor studiepleinen, mediatheken en andere openbare werkplekken. Extra bijzonder aan het meubilair in het BIS|Econocom assortiment is, dat er eenvoudig monitoren en ICT apparatuur in de schooltafels geïntegreerd kunnen worden.

Monitorintegratie voor overzichtelijke lokalen

Bij monitorintegratie kunt u kiezen uit een monitor die verzonken ligt onder een glazen werkblad of met een lift uit het tafelblad omhoog komt. Bij beide oplossingen profiteert u van de mogelijkheden van het digitale tijdperk, maar zijn de monitoren niet continu in zicht, waardoor de transparantie in het klaslokaal behouden blijft. De meubels zijn zo gemaakt dat ook toetsenbord, muis en pc geheel in het meubel geïntegreerd kunnen worden. Strak en overzichtelijk.

Het docentenbureau als multifunctionele schooltafel

Veel docenten hebben een vaste PC bij hun bureau staan met op het bureau het beeldscherm, bijvoorbeeld de PC voor het digitale schoolbord. Doordat het scherm op het bureau staat, verliest de docent zowel werkruimte als het zicht op de klas. Door het beeldscherm te verzinken in het werkblad worden beide problemen opgelost. Tevens bestaat de mogelijkheid om een driekwart ronde (vaste of verrijdbare) instructietafel tegen de docentenwerkplek aan te schuiven, waarmee snel en eenvoudig extra ruimte voor leerlingeninstructie aan het bureau wordt gecreëerd. De docentenbureaus zijn in diverse uitvoeringen – kleuren, formaten, plaats van glasplaat etc. - leverbaar en aan te passen aan uw wensen. Verder behoort het tot de mogelijkheid om een bedieningspaneel of document camera in het bureau te integreren.

Meer weten over schooltafels of docentenbureaus met ICT integratie?
Bel BIS|Econocom: 015 287 487 of vul uw contactgegevens rechtsboven in.

Bekijk alle oplossingen voor het onderwijs.

Gratis advies over Schooltafels? BIS|Econocom helpt je graag verder:

Bel

015 287 487

Wij bellen je ook graag:

Chat direct
Mail
Ontvang je offerte

Uw ruimte

Klaslokaal
Klaslokaal

Audiovisuele oplossingen met grote meerwaarde voor het klaslokaal

lees meer
Auditorium & Collegezaal
Auditorium & Collegezaal

Krachtig en overtuigend presenteren in uw auditorium of collegezaal

lees meer
meer ruimtes