Nieuwbouw

Audiovisuele en ICT oplossingen in nieuwbouw- en renovatieprojecten

Bij de nieuwbouw van een school spelen vele factoren een rol. BIS|Econocom heeft ervaring met het adviseren en realiseren van audiovisuele en ICT oplossingen in nieuwbouwprojecten. Door deze ervaring weten we dat het belangrijk is om al vroegtijdig bij het project betrokken te zijn, zodat alle faciliteiten direct perfect op elkaar kunnen worden afgestemd. In de uitvoering scheelt dit veel onnodige kosten en misschien nog wel belangrijker veel tijd en frustratie.

Advies

BIS|Econocom Educatie adviseert u graag over het gebruik van digitale leermiddelen binnen uw onderwijsinstelling. Denk daarbij niet alleen aan de keus voor touch schermen of digitale schoolborden maar ook aan de inrichting van leslokalen, de positionering van aansluitpunten, kabelgoten en patchkasten. En gaat u zelf het netwerk aanleggen en beheren of u besteed u dit uit? En maken er buiten schooltijd andere groepen gebruik van de ruimtes? Dit is slechts een greep uit de vele vraagstukken waar u bij de nieuwbouw van een school voor komt te staan. BIS|Econocom Educatie heeft ervaring met deze vraagstukken en denkt graag met u mee.

In het adviestraject betrekken wij uw visie op het gebruik van audiovisuele & ICT hulpmiddelen binnen uw leeromgeving. Aan de hand van deze visie stellen wij een adviesdocument met daarin beschreven met welke oplossingen uw wensen en eisen het best ingevuld kunnen worden. Uiteraard wordt hierbij ook gekeken naar de technische uitvoerbaarheid en haalbaarheid. U krijgt een compleet overzicht, inclusief een implementatie stappenplan en een indicatie van de kosten.

Samenwerking met uw architect

Bij de nieuwbouw van een school is altijd een architect betrokken. BIS|Econocom werkt graag vanaf het eerste uur met deze architect samen. Daarbij zal BIS|Econocom de architect niet vertellen hoe de school eruit moet komen te zien, maar hem of haar wel laten profiteren van onze kennis en ervaring op het gebied van AV & ICT. Als geen ander weten wij wat AV techniek is en hoe audiovisuele oplossingen in een school én in de ICT infrastructuur geïntegreerd kan worden.

Bovendien spreken onze eigen interieurarchitecten de taal van uw architect en kunnen zij ondersteuning bieden bij het schrijven van de audiovisuele paragraaf in het bestek of zelf een volledig Programma van Eisen voor u schrijven.

Geen half werk: compleet met montage

De bouw en oplevering van een nieuwbouwproject gaat altijd gepaard met een strakke planning. Een planning die gedurende de bouwperiode nog weleens wijzigt. BIS|Econocom kan hierop inspelen, denkt actief mee en stelt zich flexibel op. Indien gewenst houden we direct contact met de architect en andere contractpartners om te zorgen dat alle oplossingen op het juiste moment vakkundig worden gemonteerd en geïnstalleerd.

Serviceovereenkomsten voor het onderwijs

Ook na de oplevering staat BIS|Econocom voor u klaar. Wij hebben een volledig programma serviceovereenkomsten voor het onderwijs ontwikkeld, waarmee u onze mogelijkheden op het gebied van support, garantie en/of onderhoud zó kunt combineren, dat het optimale serviceprogramma voor uw onderwijsinstelling ontstaat. U bepaalt zelf het serviceniveau. Zo haalt u nog meer voldoening uit uw investering en weet u zeker, dat u niet voor diensten betaalt waar u geen gebruik van wilt maken. Bekijk hier alle BIS|Econocom Educatie serviceovereenkomsten.

Bekijk alle oplossingen voor het onderwijs.

Gratis advies over Nieuwbouw? Vraag het een expert:

Bel

015 287 487

Wij bellen je ook graag:

Chat direct
Mail
Ontvang je offerte

Uw ruimte

Openbare ruimte
Openbare ruimte

Krachtige communicatie in openbare ruimtes

lees meer
Auditorium & Collegezaal
Auditorium & Collegezaal

Krachtig en overtuigend presenteren in uw auditorium of collegezaal

lees meer
Klaslokaal
Klaslokaal

Audiovisuele oplossingen met grote meerwaarde voor het klaslokaal

lees meer
meer ruimtes