Touchscreens

Touchscreens; voor dynamiek en interactiviteit in de klas

Touch schermen kenmerken zich door hun hoge beeldkwaliteit, grote kijkhoek, hoge contrasten, hoge reactiesnelheid, lage eigendomskosten en lange levensduur. Maar misschien nog wel het belangrijkst is dat deze schermen zeer eenvoudig te verplaatsen zijn en daardoor ideaal zijn in te zetten zijn op scholen waar vaak gewerkt wordt in groepjes. Doordat touch schermen ook in kleinere formaten verkrijgbaar zijn, zijn ze ook geschikt voor leerlingen die moeite hebben om een regulier schoolbord te overzien.

Alleen borden van gerenommeerde A-merken

Touchscreens, ook wel touch LCD, interactief LCD scherm, touch display, tochscreen display of digitaal schoolbord 2.0 genoemd, zijn een verrijking voor het onderwijs. Dat is dan ook te merken aan de enorme vraag én het enorme aanbod van deze schermen. BIS|Econocom biedt alleen borden van gerenommeerde A-merken die zich ruimschoots hebben bewezen en waarvan we de uitstekende kwaliteit (ook op de lange termijn) kunnen garanderen. Uiteraard kunt u ook bij BIS|Econocom terecht voor diverse montageoplossingen, software, accessoires en uiteraard voor installatie en gebruikerstrainingen.

Samsung Touch

Vele basisscholen maken al gebruik van de professionele schermen met touch technologie van marktleider Samsung. Doordat deze schermen zich kenmerken door precisie en snelheid zijn deze zowel in de onderbouw, bovenbouw als binnen het voortgezet en beroepsonderwijs zeer goed te integreren in uw lessen. Door de afmetingen zijn deze schermen ook zeer goed in te zetten voor lessen in kleinere groepjes of voor leerlingen, die moeite hebben een digitaal schoolbord te overzien.

CTOUCH

Wilt u klassikale lessen geven op uw school met behulp van touch schermen, die qua afmetingen vergelijkbaar zijn met digitale schoolborden? Dan bieden wij u de touch schermen van CTOUCH. Deze displays zijn verkrijgbaar in écht grote formaten, waaronder 70” LCD (178 cm), 70” LED (178 cm) en 82” LCD (208 cm).

Legamaster

Ook de innovatieve displays van Legamaster, de e-Screens, zijn bij BIS|Econocom verkrijgbaar. De Legamaster Full HD LCD/LED touchscreens staan garant voor duurzame oplossingen in veeleisende omgevingen en ideaal voor gebruik in het klaslokaal. De displays zijn verkrijgbaar in meerdere aantrekkelijke afmetingen en als gevolg daarvan ook heel geschikt voor bijvoorbeeld kleinere groepen in het basisonderwijs.

In hoogte verstelbare oplossingen

Het is natuurlijk wel zo makkelijk als ook de kleinste kinderen zonder rare stunts met het touch scherm kunnen werken. BIS|Econocom levert daarom diverse oplossingen om uw display op diverse werkhoogtes te kunnen gebruiken. Oplossingen waarbij u profiteert van alle ergonomische voordelen zonder af te doen aan het stijlvolle uiterlijk van deze displays. Uw BIS|Econocom Educatie adviseur licht u graag de mogelijkheden en voordelen van deze systemen toe.

Mobiele systemen

Als u uw touchscreen op diverse plekken in uw school of klaslokaal wilt gebruiken, bijvoorbeeld om in kleinere deelgroepen les te geven of om leerlingen zelfstandig aan het werk te zetten, kan een verrijdbaar oonderstel uitkomst bieden. BIS|Econocom biedt diverse oplossingen voor ieder formaat touch scherm. Zelfs in hoogte verstelbaar. Bekijk hier de mogelijkheden of laat u adviseren door een BIS|Econocom Educatie adviseur.

Montage

Of u nu uw touchscreen mobiel wilt gebruiken, vast of in hoogte verstelbaar aan de wand. BIS|Econocom installeert uw oplossing snel, vakkundig en op een moment dat het u het beste schikt. Onze VCA gediplomeerde monteurs vertrekken pas als uw systeem vlekkeloos werkt en de rommel is opgeruimd. Uiteraard kunt u bij BIS|Econocom ook terecht voor het onderhoud en ondersteuning bij eventuele storingen of defecten. Lees meer over de vele BIS|Econocom onderwijsservices.

Software

Net als bij een digitaal schoolbord is de software geïnstalleerd op de PC van een touchscreen belangrijk om het beste uit het scherm te halen. BIS|Econocom biedt diverse softwarepakketten voor het onderwijs, zowel van touchscreen fabrikanten als schermonafhankelijke software. BIS|Econocom Educatie adviseert u graag over welke software voor uw school het meest geschikt is. Ook verzorgen we graag de training van gebruikers, zodat ze zowel technisch als didactisch het scherm optimaal leren gebruiken.

Bekijk alle oplossingen voor het onderwijs.

Gratis advies over Touchscreens? BIS|Econocom helpt je graag verder:

Bel

015 287 487

Wij bellen je ook graag:

Chat direct
Mail
Ontvang je offerte

Uw ruimte

Vergaderruimte
Vergaderruimte

Efficiënt vergaderen in de juiste ambiance

lees meer
Trainingsruimte
Trainingsruimte

Trainingsruimte voor personeel, studenten en klanten

lees meer
Openbare ruimte
Openbare ruimte

Krachtige communicatie in openbare ruimtes

lees meer
meer ruimtes

Referenties

35 schitterende ruimtes bij Bose
35 schitterende ruimtes bij Bose

35 schitterende ruimtes bij Bose

lees meer
Herinrichting Rijkskantoor in Den Haag - FM Haaglanden
Herinrichting Rijkskantoor in Den Haag - FM Haaglanden

Het ontwerp is op de behoeften van de gebruikers afgestemd.

lees meer
meer referenties