Overige leermiddelen

Overige leermiddelen voor het digitale klaslokaal

Intuïtieve bedieningsystemen

BIS|Econocom biedt bedieningsoplossingen waarmee de leerkracht alle apparatuur in de klas, zoals de pc, het bord, projector en geluid vanaf één centrale plaats kan bedienen. Door een eenvoudig te gebruiken knoppenpaneel te monteren aan de wand of in het bureau van de leerkracht zijn afzonderlijke afstandsbedieningen niet meer nodig.

Veelzijdige visualizers

Visualizers (ook wel document camera genoemd) zijn de nieuwe generatie overheadprojectoren. U geeft hiermee uw 2D en 3D objecten, zoals bijvoorbeeld een schaalmodel of een specifieke tekening uit een boek, levensgroot en voor iedereen zichtbaar weer op uw digitale schoolbord, touch scherm of via uw projector. Een oplossing waarmee u iedere leerling kleine details kunt tonen met behoud van de rust in de klas. Ook kunt u met de visualiser videobeelden met geluid opnemen en op het netwerk opslaan.

Krachtige audio-oplossingen

Het grote voordeel van digitale schoolborden is dat het zeer eenvoudig is om audio en video in de les te integreren. Belangrijk is dat het geluid door iedereen in de klas te horen is. BIS|Econocom levert diverse oplossingen voor het professioneel weergeven van audio in het klaslokaal en adviseert u graag welke luidsprekers voor uw situatie het meest geschikt zijn. Bekijk hier het complete aanbod luidsprekers.

Werken met tablets

Naast de voordelen van digiborden ontdekken scholen steeds vaker de toegevoegde waarde van tablets in het klaslokaal. Denk daarbij aan het (draadloos) verbinden van de tablets van leerlingen met het digitale bord. Hierdoor wordt het eenvoudig om opgaven die klassikaal getoond worden digitaal en individueel te beantwoorden. En door het gebruik van digitale schoolboeken met extra’s als video, geluid, opgaven en toetsen worden lessen dynamischer en interessanter. Ook digitaal het huiswerk maken en versturen naar de docent behoort tot de vele mogelijkheden.

Statische presentatiemogelijkheden

In de digitale leeromgeving blijft vanzelfsprekend de behoefte bestaan om ook “gewone” notities te kunnen maken of om mededelingen langere periode op het bord te kunnen laten staan. Speciaal hiervoor heeft BIS|Econocom diverse klassieke whiteboarden en flip-overs in het assortiment. Compleet met alle benodigde presentatieaccessoires. Ook is het mogelijk uw digitale bord uit te breiden met statische zijborden voor extra notitiemogelijkheden.

Gratis advies over Overige leermiddelen? Vraag het een expert:

Bel

015 287 487

Wij bellen je ook graag:

Chat direct
Mail
Ontvang je offerte

Referenties

Opening Campus Hoogvliet
Opening Campus Hoogvliet

BIS Event Rental verzorgde de audiovisuele voorzieningen voor dit evenement

lees meer
ROC van Amsterdam
ROC van Amsterdam

Inrichting van meerdere nieuwbouw locaties met audiovisuele middelen

lees meer
meer referenties