Montagesystemen

In hoogte verstelbare systemen voor digibord en touch scherm

BIS|Econocom biedt scholen diverse montageoplossingen voor digitale schoolborden. Oplossingen die gemaakt zijn voor dagelijks en intensief gebruik op scholen en waarbij er rekening mee is gehouden dat zowel leerkrachten als leerlingen ergonomisch het bord kunnen gebruiken. Ook mobiele oplossingen behoren tot de mogelijkheden.

BIS|Econocom is leverancier van hoogwaardige en innovatieve standaards en beugels voor de bevestiging en touch displays en digiborden in combinatie met een ultra-short-throw projector. Door de jaren heen heeft BIS|Econocom meerdere aansprekende oplossingen op de markt gebracht, die het gebruik van het digitale schoolbord en touch displays in klas en collegezaal veraangenamen en stimuleren.

Traploos in hoogte verstelbare muurbeugels en mobiele systemen voor optimaal gebruik

Voor iedere situatie bieden wij de juiste oplossing. Vast gemonteerd of mobiel. Met de hand in hoogte verstelbaar of toch elektrisch. Enkelvoudig of met zijborden. Wij adviseren u graag welke montageoptie in uw situatie de beste is. Voor welke oplossing u ook kiest, u brengt met de oplossing van BIS|Econocom uw touch display of digibord eenvoudig omhoog of omlaag naar de gewenste hoogte. Zo kan de werkhoogte van het bord aangepast worden aan de lengte van de docent, die het bord op dat moment gebruikt.

Het grote voordeel van het gebruik van een in hoogte verstelbare muurbeugel is dat verkeerde houdingen en - als gevolg daarvan ontstane - lichamelijke klachten verleden tijd zijn. Ook leerlingen hebben volop baat bij een verstelbaar bord. Zo gebruiken kleinere leerlingen voortaan het gehele bordoppervlak zonder een voetenbankje nodig te hebben en genieten leerlingen en studenten achter in de klas van een beter zicht wanneer het bord omhoog is. Bovendien is deze muurbevestiging eenvoudig te installeren, onderhoudsvriendelijk en duurzaam.

Bekijk hier het overzicht van de montageopties in ons assortiment.

Bekijk alle oplossingen voor het onderwijs.

Gratis advies over Montagesystemen? BIS|Econocom helpt je graag verder:

Bel

015 287 487

Wij bellen je ook graag:

Chat direct
Mail
Ontvang je offerte