Digitale schoolborden

Met een Digitaal schoolbord zorgt u voor interactieve en leuke lessen

De keus op het gebied van digitale schoolborden is enorm. Niet alleen op het gebied van technologie maar ook als het om montagemogelijkheden (beugels, standaards), software en accessoires gaat. BIS|Econocom streeft er naar om voor iedere school of zelf ieder lokaal de juiste oplossing samen te stellen. Afgestemd op de doelgroep en lesomgeving. Bij deze oplossing staan altijd kwaliteit, gebruikersgemak, veelzijdigheid en levensduur van de digiborden voorop.

Harde en zachte digiborden

BIS|Econocom levert zowel borden die gebruik maken van ultrasone/infrarood technologie (ook wel harde borden) als druksensitieve borden (ook wel zachte borden). Wij geloven niet dat de ene techniek beter is dan de andere. De situatie en de gebruikers bepalen welk bord het prettigst is. Zo wordt een smartboard in de onderbouw heel anders gebruikt als in de bovenbouw en het speciaal onderwijs heeft andere voorkeuren als het wetenschappelijk onderwijs. Wij adviseren u graag over welk type digitaal schoolbord in uw klassen het beste is.

BIS|Econocom levert interactieve schoolborden van SMART board. Bekijk hier ons assortiment.

Zijborden voor het digitale schoolbord

BIS|Econocom levert ook digiborden met zijborden. Hiermee maakt u van uw digitale schoolbord eenvoudig een interactief vijfvlaksbord en profiteert u van veel meer (schrijf)ruimte. Ook ideaal voor aantekeningen die de hele dag, of zelfs langer, op het bord mogen blijven staan, zoals de verjaardagen van leerlingen, aankondigingen van spreekbeurten of andere huishoudelijke mededelingen voor kinderen en ouders. Vraag uw BIS|Econocom Educatie adviseur naar de mogelijkheden.

In hoogte verstelbare oplossingen

Vooral op basisscholen is de vraag naar in hoogte verstelbare oplossingen groot. Logisch want het lengteverschil tussen leerlingen en leraar is groot en het gebruik van krukjes niet ideaal. Een bord dat eenvoudig, aan speciaal daarvoor gemonteerde beugels, naar beneden gebracht kan worden, zorgt ervoor dat het bord zowel voor de kleinste leerlingen als voor de docent ergonomisch te gebruiken is. BIS|Econocom Educatie adviseert u graag over de diverse systemen die verkrijgbaar zijn en de daarbij behorende apparatuur zoals de juiste projector en eventuele zijborden.

Mobiele systemen

Uw digitale schoolbord in verschillende klassen gebruiken of op verschillende plaatsen in uw onderwijsinstelling? Voor deze toepassingen biedt BIS|Econocom diverse, eenvoudig te verplaatsen oplossingen. Complete systemen die bestaan uit smartboard, projector, verrijdbaar onderstel en zelfs eventueel een kastje voor de afstandsbediening en andere accessoires. Deze oplossingen zijn zo gemaakt dat ze eenvoudig door deuropeningen heen kunnen en dat de projector, nadat het bord verplaatst is, niet steeds opnieuw afgesteld hoeft te worden. BIS|Econocom heeft zowel mobiele systemen voor harde als zachte borden. Vraag uw BIS|Econocom Educatie adviseur naar de mogelijkheden.

Montage

BIS|Econocom Educatie levert niet alleen uw interactief schoolbord maar zorgt er ook voor dat deze zeer vakkundig op een door u gewenst moment professioneel gemonteerd wordt. Bijvoorbeeld buiten schooltijd of tijdens vakanties. Uiteraard wordt alle apparatuur op elkaar afgestemd en wordt de oplossing geheel werkend opgeleverd. Zelfs het afval wordt netjes voor u afgevoerd. Indien gewenst kunnen we ook trainingen voor de gebruikers verzorgen, zodat u, uw collega’s en uw leerlingen maximaal voordeel hebben van de apparatuur. Lees meer over alle BIS|Econocom Educatie Services.

Software

Een onmiskenbaar onderdeel van een digibord is natuurlijk de software. Zonder goede software kan het bord simpelweg niet doen waarvoor het bedoeld is; lessen interactiever en dynamischer maken. Bij de meeste borden wordt standaard software meegeleverd. Naast deze softwarepakketten, die zijn ontwikkeld door de fabrikanten van digiborden, zijn er ook diverse bordonafhankelijke softwarepakketten te verkrijgen die op elk digitaal schoolbord gebruikt kunnen worden. Ook deze pakketten zijn zeer gebruiksvriendelijk - door de "Windows Look and Feel". Bovendien wordt de software in samenwerking met leerkrachten met jarenlange ervaring doorontwikkeld en zo steeds verbeterd en up to date gehouden. BIS|Econocom adviseert u graag welke software voor uw situatie het meest geschikt is en zorgt dat uw leraren getraind worden in het optimaal gebruiken van de ongekende mogelijkheden.

Bekijk hier het overzicht van de digiborden in ons assortiment.

Ga terug naar Digitale leermiddelen.

Bekijk alle oplossingen voor het onderwijs.

Gratis advies over Digitale schoolborden? BIS|Econocom helpt je graag verder:

Bel

015 287 487

Wij bellen je ook graag:

Chat direct
Mail
Ontvang je offerte

Uw ruimte

Trainingsruimte
Trainingsruimte

Trainingsruimte voor personeel, studenten en klanten

lees meer
Klaslokaal
Klaslokaal

Audiovisuele oplossingen met grote meerwaarde voor het klaslokaal

lees meer
Meekijkruimte
Meekijkruimte

Uitkoppelen van live beelden naar een meekijkruimte

lees meer
meer ruimtes

Referenties

ROC van Amsterdam
ROC van Amsterdam

Inrichting van meerdere nieuwbouw locaties met audiovisuele middelen

lees meer
meer referenties