Leermiddelen

Combineer de juiste leermiddelen tot de perfecte leeromgeving

Wij hoeven u niets te vertellen. De techniek neemt een enorme vlucht. Haast iedere dag doen nieuwe technologie├źn, applicaties en mogelijkheden hun intrede in het onderwijs. Op het gebied van lesmethoden, maar niet minder als het gaat om de audiovisuele leermiddelen, die het geven van lessen ondersteunen, interactiever en leuker maken.

De praktijk van alledag leert dat de ontwikkelingen momenteel zo hard gaan, dat ze haast niet meer zijn bij te houden. Zeker niet als u ook nog lekker les wilt geven. Juist daarom is het goed te vertrouwen op de educatiespecialisten van BIS|Econocom. Zij kennen de audiovisuele markt als geen ander en hun contacten bij wereldwijde A-merken zorgen ervoor dat zij als een van de eersten op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen, die interessant zijn voor het onderwijs.

Wij zorgen bij u voor de perfecte les- en leeromgeving. Natuurlijk door de levering, installatie en het onderhoud van beamers, touch screens, digitale schoolborden en tal van andere audiovisuele producten, maar niet minder doordat wij al deze verschillende elementen op elkaar afstemmen en zorgen voor een perfecte afstelling en optimale interactie.

Meer over Digitale Leermiddelen

Gratis advies over Leermiddelen? Vraag het een expert:

Bel

015 287 487

Wij bellen je ook graag:

Chat direct
Mail
Ontvang je offerte

Referenties

Opening Campus Hoogvliet
Opening Campus Hoogvliet

BIS Event Rental verzorgde de audiovisuele voorzieningen voor dit evenement

lees meer
ROC van Amsterdam
ROC van Amsterdam

Inrichting van meerdere nieuwbouw locaties met audiovisuele middelen

lees meer
meer referenties