Maritiem

Perfect gerealiseerde audiovisuele en ICT oplossingen op het water

BIS|Econocom verzorgt iedere gewenste audiovisuele oplossing in de maritieme markt. Een markt waarbij de typen presentatie, informatie en communicatieoplossingen zich niet zozeer onderscheiden van andere markten, maar wel de benodigde audiovisuele en ICT infrastructuur.

Doordat maritieme organisaties én aan wal én op het water gebruik willen maken van audiovisuele oplossingen, die vaak met elkaar verbonden zijn cq moeten kunnen worden, worden deze installaties in veel gevallen gekenmerkt door complexe audiovisuele en ICT infrastructuren met daarin een grote rol voor (draadloze) netwerksystemen.

Enkele van onze mogelijkheden voor de maritieme sector zijn:

  • De totaalinrichting van bijvoorbeeld centrale hallen, lounges, ontspanningsruimtes, ontvangstruimtes, personeelsruimtes, restaurants en vergaderkamers.
  • Het vanaf de wal via internet (remote) monitoren, beheren en bedienen van audiovisuele apparatuur aan boord.
  • Middels videoconference - vanachter uw bureau en/of in speciaal ingerichte ruimtes - face-to-face communiceren met de bemanning op uw schip/schepen. Maar ook met uw klanten en leveranciers.
  • Biedt met BIS|Econocom Webcasting uw personeel in het buitenland of op de wereldzeeën de mogelijkheid om via het internet live en on-demand bijeenkomsten bij te wonen en mee te beleven.
  • U kunt de locatie en status van al uw schepen overzichtelijk weergeven met behulp van opzienbarende videowalls.
  • Centraal gestuurde distributie van visueel aantrekkelijke informatie via digital signage. Denk aan communicatie met passagiers en/of bemanning over aanbiedingen, diner arrangementen en evenementen. Maar ook aan organisatie-informatie, vluchtplannen, plattegronden, reisschema’s etc..

Kortom: BIS|Econocom heeft ruime ervaring met het inrichten van presentatie, informatie en communicatieruimtes op ferryschepen, koopvaardijschepen en andere maritieme en offshore objecten en weet als geen ander dergelijke complexe oplossingen tot in de puntjes te realiseren. Bekijk ook onze aansprekende referenties en blader door onze conceptencatalogus, waarin wij tientallen kant-en-klare audiovisuele oplossingen en ruimtes presenteren. U hoeft uw ruimte alleen maar te kiezen.

Ga terug naar het branche-overzicht.

Gratis advies over Maritiem? BIS|Econocom helpt je graag verder:

Bel

015 287 487

Wij bellen je ook graag:

Chat direct
Mail
Ontvang je offerte

Nieuws

Waarom iedere ruimte video verdient en hoe je dit realiseert

Waarom iedere ruimte video verdient en hoe je dit realiseert

De revolutionaire Samsung FLiP nu ook in 65 inch (165 cm)

De revolutionaire Samsung FLiP nu ook in 65 inch (165 cm)

Digital signage doeltreffend inzetten

Digital signage doeltreffend inzetten

nieuws