Defensie

Defensie & Beveiliging

Optimale Interactie. Vergroot uw efficiency en slagkracht.

Defensie en beveiligingsorganisaties kunnen niet zonder foutloze informatieoverdracht. Zeker niet tijdens calamiteiten, maar ook niet bij training en nascholing. Vanwege grote belangen moet kritieke informatie op het juiste moment worden doorgespeeld aan de juiste persoon op de juiste plaats. Zo wordt maximale effectiviteit bereikt en kan slagvaardig worden ingegaan op trauma’s, rampen en andere calamiteiten.

BIS|Econocom realiseert de juiste audiovisuele inrichting (o.a. met geavanceerde videowalls en krachtige projectie) van simulatieruimtes, verhoorkamers, crisisruimtes, control rooms, meldkamers, briefingruimtes, perskamers én opleidingsfaciliteiten. Dat doen wij onder meer in commandoposten, coördinatiecentra, politiebureaus en brandweerkazernes. Daarmee zorgen wij voor verbetering, versoepeling en versnelling van de informatieoverdracht tussen alle betrokkenen. Waar zij zich ook bevinden. Precies wat u wilt!

Denkt u aan:

  • De (audiovisuele) inrichting van uw meldkamer, van ontwerp door onze eigen interieurarchitecten tot en met de gebruikerstrainingen van uw personeel.
  • Videoconference oplossingen waarmee u vanachter uw bureau of met uw iPad face-to-face communiceert met klanten en leveranciers, face-to-face overleggen met collega’s en een presentatie of andere content delen.
  • Permanente en event webcasting mogelijkheden om uw persconferenties, vergaderingen en andere bijeenkomsten via het internet volgbaar te maken.
  • Digital signage met BIS ID. optimale mix van hardware, software en content waarop u de informatie die u wilt delen, visueel aantrekkelijk verspreidt via LCD en LED schermen; maar ook via intranet en SMS. Op het moment dat u dat wilt!
  • Opzienbarende videowalls waarop grote hoeveelheden informatie overzichtelijk worden weergegeven, zodat – indien nodig – direct kan worden geanticipeerd.
  • Digitale borden, touch LCD/LED schermen en interactieve tafels waarmee u briefings, tactische besprekingen, trainingen en vergaderingen op een interactieve, impactvolle manier inhoud geeft. Effectief!
  • Leren-op-afstand maakt het mogelijk uw personeel op verschillende vestigingen tegelijkertijd dezelfde cursus of opleiding te laten volgen en live vragen stellen en beantwoord worden.
  • Outdoor Displays voor digitale communicatie met doelgroepen in de open lucht of in grote publieke indoor locaties. Krachtige mogelijkheden op kazernes.

Naast deze mogelijkheden kan BIS|Econocom nog meer voor u betekenen. Bladert u ook eens door de BIS|Econocom conceptencatalogus met kant-en-klare oplossingen voor ruimte-inrichting en infrastructuren. Leest u ook onze referentieprojecten en vergeet niet u te oriënteren bij onze kerncompetenties/divisies.

Ga terug naar het branche-overzicht.

Gratis advies over Defensie? BIS|Econocom helpt je graag verder:

Bel

015 287 487

Wij bellen je ook graag:

Chat direct
Mail
Ontvang je offerte

Nieuws

ClickShare CSE-200+, de nieuwe standaard?

ClickShare CSE-200+, de nieuwe standaard?

Waarom iedere ruimte video verdient en hoe je dit realiseert

Waarom iedere ruimte video verdient en hoe je dit realiseert

De revolutionaire Samsung FLiP nu ook in 65 inch (165 cm)

De revolutionaire Samsung FLiP nu ook in 65 inch (165 cm)

nieuws