Nieuws

Nieuwe Barco ClickShare CSE-200+ op voorraad

Creativiteit helpt elk bedrijf vooruit. En creatieve vergaderingen, brainstormsessies en gesprekken verbeteren de samenwerking van teams en uw bedrijfsresultaten. Met ClickShare, de oplossing voor draadloze samenwerking, kan uw bedrijf moeiteloos ideatiesessies organiseren en efficiënt samenwerken.

Meer mogelijkheden om informatie te delen
De CSE-200+ biedt interactieve samenwerkingservaringen voor middelgrote vergaderruimten. Met deze oplossing kunnen twee personen tegelijk content delen. Sluit de ClickShare Button gewoon aan op een laptop en geef met één klik de inhoud weer op het grote scherm van de vergaderruimte. De ClickShare-app biedt u extra functies om samen te werken met laptops of mobiele apparaten. Gebruik zowel de Button als de app in de vergaderruimte om content nog beter te delen.

Zelfde features als de CSE-200 maar aangevuld met:
► 4K output
► HDMI input met auto-switch intelligentie
► Verbeterde interactiviteit (blackboarding & annotatie)
► 802.1x wireless & wired
► Dual Network port
► Betere wifi spreiding (DFS technologie)
► Support voor Windows Wireless Display

Stimuleer creativiteit overal in uw bedrijf
De CSE-200+ is ontworpen voor implementatie in bedrijven. Hij biedt dan ook uitgebreide beveiligingsfuncties, een volledig naadloze netwerkintegratie en de gemoedsrust van centraal beheer. Met volledige BYOD-ondersteuning, een HDMI-ingang voor oudere apparatuur (zodat u kunt schakelen tussen draadloze en bekabelde bronnen) en een ruime keuze aan interactieve functies zoals aantekeningen maken, blackboarding en TouchBack op een 4K-beeldscherm, verbetert de CSE-200+ de brainstormsessies en productiviteit in uw bedrijf.

Meld u aan voor een live demo

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

Bel

015 287 487

Wij bellen je ook graag:

Chat direct
Mail
Ontvang je offerte