Nieuws

Samsung introduceert de FLiP: collaboration voor iedereen

Samenwerken, brainstormen, vergaderen… onmisbaar in de zakelijke wereld van vandaag. Toch valt het in de praktijk nog niet altijd mee om dit goed te faciliteren. Apparatuur die interactieve vormen van collaboration ondersteunt, heeft vaak erg veel mogelijkheden (teveel?), wat het gebruik – in relatie tot de toepassing – soms ingewikkeld maakt. Daarnaast stelt dergelijke apparatuur vaak hoge eisen aan de IT-omgeving. Zo niet de Samsung FLiP. De Samsung FLiP biedt écht collaboration mogelijkheden voor iedereen.

Geen dertiende in het dozijn

Nu denkt u waarschijnlijk: ja hoor, dit is toch gewoon wéér een interactief display. Dat dachten wij in eerste instantie namelijk ook. Maar toch is dat niet het geval. De kracht van de Samsung FLiP zit in de combinatie van eenvoud, laagdrempeligheid en de schrijfbeleving van een traditionele flipover met een aantal slimme, digitale mogelijkheden. Door de ingebouwde sensoren activeert het scherm wanneer u in de buurt komt of de pen uit de houder pakt. U schrijft met de speciale pen of ander schrijfgereedschap direct op een lege sheet. Door volgeschreven “vellen” digitaal op te schuiven, is er meer dan genoeg schrijfruimte en via de miniatuurweergave aan de zijkant is ieder detail snel terug vindbaar.

Flexibiliteit en optimale beveiliging

Het solide en stabiele verrijdbare onderstel van de FLiP maakt het makkelijk om de FLiP er even bij te pakken voor een brainstormsessie. Hij is zowel in horizontale als verticale stand te gebruiken, waardoor je altijd het optimale schrijfoppervlak hebt. De FLiP slaat je aantekeningen automatisch op in het interne geheugen en kan bestanden ook veilig achter een persoonlijk wachtwoord bewaren. Opgeslagen bestanden terugvinden gaat simpel en snel met de handige zoekfunctie.

Maximale participatie en interactie

Dankzij gebruiksvriendelijke en hippe aansluitmogelijkheden, zoals NFC, wordt ook content van persoonlijke devices in een handomdraai gedeeld met de FLiP. Er kan content van vier deelnemers tegelijkertijd getoond worden op de FLiP. Bewerk de content en deel die gelijk met alle deelnemers via e-mail. Bestanden kunnen ook (beveiligd) worden opgeslagen op een netwerklocatie of USB-stick.

Vrijblijvende demonstratie in onze showroom

Met de FLiP brengt Samsung een hoge kwaliteit en uiterst gebruiksvriendelijke collaboration tool op de markt. Download hier de prachtige FLiP brochure, compleet met prachtige visuals, ideeën en specs. Zelf ervaren hoe intuïtief de FLiP in het echt werkt? Vraag een vrijblijvende demonstratie aan in onze showroom.

Ja, ik wil een gratis demo

Heeft u nu al prangende vragen? Bel BIS: 015 287 487 .
Of gebruik de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS helpt je graag verder:

Bel

015 287 487

Wij bellen je ook graag:

Chat direct
Mail
Ontvang je offerte