Intelligente verlichting

Intelligente verlichting

Verlichting… in ieder gebouw en in elke ruimte speelt verlichting een grote rol. Een veel grotere rol dan veel mensen zich realiseren. Gaat u maar na; verlichting zorgt voor sfeer, verlichting stimuleert de concentratie, verlichting beïnvloedt ons gevoel, verlichting biedt comfort en verlichting is goed voor het werkplezier.

Stimulerende sfeer

Allemaal positieve eigenschappen van verlichting. Maar om daar van te profiteren, moet verlichting wel goed worden toegepast. Vertrouwt u daarvoor op BIS|Econocom. Voor iedere toepassing bedenken onze lichtexperts de juiste oplossing met intelligente LED verlichting. LED verlichting is harmonieus te integreren in ieder gebouw. Daarnaast kan de kleurtoon- en intensiteit van LED eenvoudig worden aangepast aan het doel dat u voor ogen heeft. Wilt u de productiviteit stimuleren? Of creativiteit aanboren? Is het tijd voor ontspanning? Of moet er een tandje bij? U realiseert het, met LED.

Nauwkeurige navigatie

Een toepassing van verlichting waar niet iedereen zich bewust van is, is dat licht bijzonder geschikt is om mensen door een gebouw te navigeren. LED verlichting staat voor betrouwbare oriëntatieverlichting. Zeker wanneer zich een calamiteit voordoet, kan een goed doordachte verlichtingsoplossing een doorslaggevende rol spelen. Door de verlichting op de juiste plaatsen in een gebouw te integreren, creëert u een “route” waarlangs medewerkers en bezoekers snel en veilig het gebouw kunnen verlaten.

Centrale aansturing

Uit alle verlichtingsmogelijkheden kunt u natuurlijk ook kiezen voor verlichting die extra zuinig is, zodat u energie, kosten én het milieu (be)spaart. Daarnaast levert BIS|Econocom intelligente lichtsystemen, die reageren op aan- en afwezigheid of op licht en donker. Om u helemaal van dienst te zijn, verzorgen wij voor u de (centrale) aansturing van uw lichtoplossing.

Optimale ondersteuning

Vertrouwt u BIS|Econocom ook voor advies, installatie, onderhoud en eventuele reparatie van de te integreren LED verlichting. BIS|Econocom adviseert u over de juiste verlichting voor uw toepassingen en verzorgt de voorbereiding (engineering), realisatie en onderhoud van het optimale verlichtingsplan. Iedere soort verlichting is bij BIS|Econocom in betrouwbare handen: projectverlichting, binnenverlichting, buitenverlichting en terreinverlichting.

Meer weten? Gratis lichtadvies?

Wilt u ontdekken hoe verlichting kan bijdragen aan uw doelstellingen? Door middel van verlichting een sfeer creëren die mensen stimuleert en plezier geeft? Neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten. Wij staan voor u klaar.

Bel BIS|Econocom: 0180 – 486777 of gebruik het contactblok rechts.

Ga terug naar BIS|Econocom Smart Buildings.

Gratis advies over Intelligente verlichting? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte