Education

Meer dan de leverancier van uw digitale schoolbord

showcase
Een high-end Christie projector zorgt voor heldere en haarscherpe beelden op ieder moment van de dag, dankzij de krachtige lichtopbrengst en hoge resolutie.
showcase
Een uitmuntend audiosysteem, professionele beeldweergave en een gebruiksvriendelijk bedieningssysteem zijn onmisbaar in deze ruimtes
showcase
Uiteraard maakt BIS het ook mogelijk om vanachter uw lessenaar alle apparatuur in de ruimte te bedienen. Aparte afstandsbedieningen zijn niet meer nodig

Van losse producten tot totaalinrichting en onderhoud

BIS Educatie is al sinds 1983 sterk betrokken bij de digitalisering van het onderwijs en streeft ernaar om aantrekkelijke leeromgevingen te creëren waar kennis, technische en sociale vaardigheden op een interactieve manier ontwikkeld worden. Het BIS Educatieteam maakt u graag wegwijs in het doolhof van digitale leermiddelen en volgt voor u de ontwikkelingen op de voet. Van het primair en speciaal onderwijs tot het middelbaar beroepsonderwijs en universitair onderwijs. En van hard- en software tot infrastructuren. BIS onderscheidt zich in de markt door producten niet als losse stukjes technologie aan te bieden maar deze samen te smelten tot één eenvoudig te gebruiken oplossing, die past in het beeld van uw ideale leeromgeving.Offerteaanvragen & Twitter

Offerte audiovisueel onderwijs Neem voor snel en vakkundig advies direct contact op met één van onze educatieadviseurs. Volg ons op twitter.

Inrichting lokalen, zalen
en studiepleinen

Inriching lokalen Veelzijdige producten om het overdragen van informatie in de klas en collegezaal te stimuleren en aangenamer te maken. Samengesmolten tot één eenvoudig te gebruiken oplossing.

Gemeenschapruimtes
& Aula’s

Inrichting gemeenschapsruimtes en aula's Diverse producten en oplossingen voor de professionele inrichting van aula’s en gemeenschapsruimtes waar leerlingen graag samen komen.


Nieuwbouw en Renovatie

onderwijs nieuwbouw renovatie school BIS adviseert u graag in een vroeg stadium over de audiovisuele en ICT oplossingen binnen uw nieuwbouwproject zodat alle faciliteiten uitstekend op elkaar afgestemd kunnen worden.Digitale schoolborden

digitale schoolborden Diverse A-merk digitale schoolborden. Zowel zachte als harde borden. In traditioneel (4:3) en breedbeeld formaat. Met en zonder zijborden.


Touchscreens

Touchscreens, touch display, touch scherm, Samsung touch, Ctouch touch Veelzijdige A-merk touchscreens. Uitstekende beeldkwaliteit, grote kijkhoek, hoge contrastwaardes en misschien nog wel het belangrijkst; lage eigendomskosten en lange levensduur.


Projectoren

projectoren en beamers voor het onderwijs BIS Educatie biedt diverse projectoren van verschillende merken; speciaal voor gebruik op school. Wij adviseren u graag welke beamer voor uw instelling en toepassing het meest geschikt is


Meubels met AV en ICT

onderwijs meubels, schoolmeubilair, schoolmeubels, schoolmeubels met av en ict Bij BIS kiest u uit een uitgebreide collectie schoolmeubilair, die onder andere bestaat uit bureaus voor leerlingen en voor de docent. Eventueel voorzien van een geïntegreerde monitor.Accessoires

presentatie accessoires, whitebord stiften, whiteborden Van statische schoolborden, magnetische whiteboards en combinatieborden tot magneten, stiften en borderwissers. En van lampen, muizen en toetsenborden tot pc’s.


Informatiedistributie

informatiedistributie, digital signage, narrowcasting, roosterinformatie distributie Uniek systeem voor het eenvoudig verspreiden van uw (rooster)informatie. Eenvoudig te koppelen aan bekende roostersoftware, zoals gp-Untis, Magister en Roosterfact.

Videoconference, e-learning
& archiving

videoconference, e-learning, videocommunicatie Tijd- en plaatsonafhankelijk lessen aanbieden én volgen. BIS levert zowel de hardware, software als infrastructuur voor de integratie van videocommunicatie op scholen.


Service & Onderhoud

Service en onderhoud audiovisueel onderwijs Advies, inrichting en onderhoud. Met de BIS Services profiteert u altijd van een perfect werkende oplossing.


Inrichting lokalen, zalen en studiepleinen

Digitale schoolborden, (touch) LCD screens, projectoren, document camera’s, stemkastjes, bedieningssystemen, tablets etc… Stuk voor stuk hulpmiddelen die de laatste jaren in rap tempo zijn ontwikkeld om het overdragen van informatie in klaslokaal en collegezaal te stimuleren en aangenamer te maken. Zowel voor de docent als de leerling. BIS onderscheidt zich door deze producten geheel in uw leslokaal te integreren en met elkaar te verbinden. Het resultaat is niet alleen een opgeruimd lokaal maar ook optimaal gebruikersgemak en de mogelijkheid om alle apparatuur dynamisch in te zetten. Lees verder over de inrichting van klaslokalen, collegezalen en studiepleinen.


Gemeenschapsruimtes en aula’s

roosterinformatie bis id narrowcasting

Bijna iedere school heeft wel een gemeenschapsruimte of aula. Een ruimte waar leerlingen samen kunnen komen en waar grote groepsactiviteiten worden gehouden. Een echt podium, een beamer met projectiescherm, een professionele geluidsinstallatie, mooie en functionele (toneel)verlichting en gebruiksvriendelijke bediening zijn in deze ruimte geen overbodige luxe. Het liefst natuurlijk op elkaar afgestemd. BIS adviseert u graag.

Lees hier meer over de inrichting van gemeenschapsruimtes en aula’s.


Nieuwbouw & Renovatie

Bij de nieuwbouw of ingrijpende renovatie van een school of universiteit spelen veel factoren een rol. BIS heeft veel ervaring met het adviseren en realiseren van audiovisuele en ICT oplossingen in nieuwbouwprojecten en renovaties. Daardoor weten we dat het belangrijk is om al vroegtijdig bij het project betrokken te zijn zodat alle faciliteiten direct perfect op elkaar kunnen worden afgestemd. In de uitvoering scheelt dit veel onnodige kosten en - misschien nog wel belangrijker - veel tijd en frustratie. Lees meer over de rol van BIS als adviseur, over onze samenwerking met architecten, over de implementatiefase en over onze services na de oplevering.


Digitale schoolborden

Sinds de intrede van het digitale schoolbord is deze niet meer weg te denken uit het klaslokaal. Met het bord haalt u immers de vele mogelijkheden van het digitale tijdperk, in één keer uw klas en les binnen. BIS levert diverse A-merk digitale schoolborden. Zowel met drukgevoelig oppervlak (“zachte borden”) als met infrarood/ultrasoon technologie (“harde borden”) en zowel in traditioneel (4:3) als breedbeeld formaat. U kunt zelfs kiezen of u nog zijborden wilt of niet. Lees op onze speciale pagina over digitale schoolborden over de vele mogelijkheden.


Touchscreens

led lcd touchscreen

Naast digitale schoolborden levert BIS ook diverse touch schermen. De didactische verschillen tussen een digitaal schoolbord en een touch display zijn niet groot. In het algemeen geldt dat wat je met een digitaal schoolbord kan, je ook met een touchscreen kan. Het verschil zit hem dan ook vooral in beeldkwaliteit, kijkhoek, contrastwaardes en misschien nog wel het belangrijkst; lage eigendomskosten en lange levensduur.

Lees hier meer over de verschillende touchscreens in het BIS assortiment, over de verschillende montagemogelijkheden, zijborden en software.


Projectoren

Projectoren voor gebruik op scholen vragen om specifieke eigenschappen. Denk aan diefstal preventie, het centraal en tegelijk kunnen monitoren en beheren van alle projectoren binnen de verschillende gebouwen en uiteraard - door het intensieve gebruik in het klaslokaal – een lange levensduur van lamp en filter. BIS Educatie biedt diverse projectoren van verschillende merken die speciaal zijn ontwikkeld voor gebruik op school. Wij adviseren u graag welke beamer voor uw instelling en toepassing het meest geschikt is. Bovendien profiteert u met deze speciale onderwijsmodellen van zeer uitgebreide garantie. Lees hier meer over onze speciale onderwijs projectoren.


Meubels met AV en ICT

meubilair voor leerlingen

Bij BIS kiest u uit een uitgebreide collectie schoolmeubilair, die onder meer bestaat uit bureaus voor leerlingen én docenten. De bureaus voldoen natuurlijk aan de hoogste ergonomische eisen en kunnen geheel aangepast worden aan uw wensen. Zo is het mogelijk de bureaus uit te rusten met een monitor of bijvoorbeeld het bureau voor de docent te voorzien van een ingebouwde visualiser, een bedieningsysteem of tablet PC. Het is zelfs mogelijk om eenvoudig extra leerling-werkplekken te realiseren aan het bureau van de leerkracht. Alles met als doel zo efficiënt en comfortabel mogelijk informatie over te dragen aan leerlingen.

Leer hier meer over het speciale onderwijsmeubilair.


Accessoires

Naast digitale leermiddelen levert BIS ook een breed assortiment presentatieaccessoires. Van statische schoolborden, magnetische whiteboards en combinatieborden tot magneten, stiften en bordenwissers. Maar ook reservelampen, (draadloze) muizen en toetsenborden en pc’s behoren tot ons uitgebreide assortiment. Lees op deze pagina over onze presentatieaccessoires.


Informatiedistributie (narrowcasting)

content informatiedistributie, roosterinformatie

BIS ID is een intelligente narrow casting oplossing voor de overdracht van (rooster)informatie. Door zijn eenvoudige schaalbaarheid is het systeem geschikt voor ieder type school. Van het basis- en voortgezet onderwijs tot beroepsonderwijs en universiteiten. De kracht van BIS ID zit in de eenvoudige werking, veelzijdige toepasbaarheid én de mogelijkheid om het aan bekende roostersoftware, zoals gp-Untis, Magister en Roosterfact, te koppelen.

Lees op deze pagina alles over dit unieke (rooster)informatiesysteem.


Videoconference, e-learning & archiving

Met de komst van het digitale bord en videotechnologie heeft communicatie via video in de klas een enorme vlucht genomen. De technologie maakt het mogelijk om tijd- en plaatsonafhankelijk lessen aan te bieden én te volgen. Een ontwikkeling, die het reguliere onderwijs niet kan vervangen, maar educatieve instellingen wel legio mogelijkheden biedt om het onderwijs flexibeler te maken. BIS levert zowel de hardware, software als infrastructuur voor de integratie van videocommunicatie op scholen. Met de BIS oplossingen is niet alleen het op afstand geven en volgen van lessen heel eenvoudig, maar ook e-learning en het streamen van lessen komen nu binnen ieders bereik. Lees meer over videoconference, e-learning, streaming en archiving en onze Managed Video Services op deze pagina.


Service en onderhoud

BIS onderscheidt zich door het aanbieden van een complete oplossing en niet alleen losse stukjes techniek. Dit betekent dat wij u ook uitgebreid adviseren, het geheel professioneel installeren, waarbij alle apparatuur perfect op elkaar wordt afgestemd en zelfs het afval netjes afvoeren. Maar ook na de installatie zijn wij er voor u. Met onze diverse servicecontracten controleren en onderhouden wij uw apparatuur preventief en wordt de levensduur aanzienlijk verlengd. U geniet langdurig van een perfect werkende oplossing. Lees hier meer over de BIS Services.