[icon]
Alt text

Voor de totaalinrichting van uw ruimtes vertrouwt u de gediplomeerde interieurarchitecten en specialisten van BIS Interior Projects. In de ontwerpen van de BIS interieurarchitecten wordt veel aandacht besteed aan het interieur, meubilair, de stijl en het verlichtingsplan. Natuurlijk ontbreekt een inspirerend kleuradvies daarbij niet en past het gehele ontwerp prima bij uw huisstijl.

Overigens wordt ook de volledige Audiovisuele & ICT apparatuurkeuze in het ontwerp betrokken, zodat er een perfecte harmonie ontstaat tussen de te integreren Audiovisuele & ICT oplossingen en de ruimte zelf. Het resultaat? Een schitterend gevisualiseerd concept voor de voor u optimale ruimte(s) om te kunnen werken, presenteren, informeren en/of communiceren.


Present & Meet Concepts

Wist u dat wij concepten hebben met interieur ontwerp? Beelddrager, randapparatuur, verlichting en meubilair zijn optimaal op elkaar én de toepassing afgestemd. U hoeft nergens meer aan te denken en ziet in één oogopslag wat u mag verwachten.

Present & Meet Concepts
Present & Meet Concepts

Met Present & Meet realiseert u in één keer een compleet en comfortabel ingerichte presentatie- en vergaderruimte. U kiest voor kwaliteit. U kiest voor volledigheid. U kiest voor totale ontzorging. Wilt u een functionele vergaderruimte voor 8 personen, inclusief projectie, vergadertafel en stoelen? Of wilt u een exclusieve boardroom met interactief touch display, luxe meubilair, hoogwaardige bediening, panorama ceiling etc.? BIS Present & Meet biedt uitkomst.

Interesse in dit concept? Vul uw gegevens in: