Digital Productions
succes en erkenning beginnen met overtuigingskracht

Met een digitale productie zet u uzelf, uw boodschap of uw bedrijf op de kaart. Een professioneel verzorgde presentatie, een schitterende bedrijfsvideo of de perfect functionele app zorgen absoluut voor impact. Uw boodschap komt over bij uw publiek en u kunt er zeker van zijn dat deze bij hen blijft hangen. Ook gedurende een langere periode.

Iedere digitale productie is bij BIS in goede handen. Ons gespecialiseerde Digital Productions team bestaat stuk voor stuk uit hoogopgeleide professionals, die ieder traject tot in de perfectie voor u verzorgen. Wat voor digitale productie u ook door BIS wilt laten uitvoeren, op onze medewerkers kunt u altijd vertrouwen. BIS heeft alleen de besten voor u in huis.


Videoproducties

Videoproducties Dynamische producties met impact. Corporate, voorlichting, promotie, event registratie etc.. Van scenario tot post productie.

Digital Signage
content

Digital Signage Content Informeren met power. Maximale digital signage rendement met indrukwekkende templates, content, widgets en databasekoppelingen.


Multimedia presentaties

Multimedia presentaties Overtuigend presenteren begint met een overtuigende presentatie. Wij maken uw presentaties in PowerPoint, Prezi en Flash.Webcasting Services

Webcasting Services Stream het videoverslag live of on-demand van uw bijeenkomst naar het internet. BIS zorgt voor maximaal rendement. Van script tot realisatie!

Apps ontwerp &
ontwikkeling

Apps ontwerp & ontwikkeling Communiceren via apps neemt een vlucht. Stap nu in. BIS ontwerpt en ontwikkelt krachtige en veelzijdige apps voor iOS, Android en Blackberry.

Motion design,
animaties & 3D

Motion design, animaties & 3D Verrijk uw video, digital signage content, presentatie of app met grafische elementen, bewegende beelden en 3D-perspectief.


Videoproducties

Impactvolle videoproducties die gezien mogen worden


BIS heeft alle apparatuur, kennis en kunde in huis om een bedrijfsvideo, voorlichtings- of promotiefilm voor u te verzorgen. Enthousiaste script schrijvers vertalen uw boodschap in een creatief concept en vakkundige geluids- en cameramensen verzorgen de opnames, daarbij – indien nodig - ondersteund door een regisseur. Het resultaat is een prachtige productie die voldoet aan uw wensen, uitstekend past bij uw huisstijl en die door iedereen gezien mag worden. Lees hier meer over onze werkwijze bij videoproducties.

Productie op DVD/CD-ROM en duplicatie

Wij leveren uw videoproductie aan op DVD. Indien u dat wenst maken wij de informatiedrager interactief door deze uit te breiden met tal van opties, zoals een menustructuur (authoring), extra filmmateriaal, een fotogalerij, een interactieve quiz, een impressie van de productie (backstage) etc.. Ook bestaand beeldmateriaal kunnen wij verrijken met bijvoorbeeld after effects om zo aandacht te trekken naar speciale onderdelen in uw film. Of wat dacht u van tekst invoegen ter ondersteuning van beeld. De mogelijkheden zijn legio. Aanvullend kunnen wij uw productie in elke gewenste oplage en tegen een zeer concurrerende prijs dupliceren.


Digital Signage Content

Content is king en BIS is the king of Content

Als gebruiker van een digital signage oplossing (narrowcasting) weet u het... Het is belangrijk dat de informatie die u via uw beeldschermen verspreidt up-to-date is; zowel qua tekst als qua visualisatie. Informatieschermen waarop oud nieuws of – nog erger - geen nieuws wordt getoond of waarop oude informatie en slechte visualisatie wordt weergegeven, zijn niet aantrekkelijk voor werknemers, bezoekers en/of passanten. Dit geldt natuurlijk ook voor die schermen, die “op zwart” staan. U realiseert niet het effect, dat u met digital signage zou kunnen realiseren. En dat is jammer…

Het BIS Digital Productions team heeft alles in huis voor de productie van de content voor uw narrowcasting. Het maakt voor ons niet uit of deze informatie moet worden getoond op LCD/LED schermen, videowalls, touch schermen, i-devices etc. Daarbij is het goed om te weten dat BIS ook templates en content ontwerpt en creëert met afwijkende resoluties, in full HD resolutie of voor gepivoteerde (verticale) displays. Voortaan bent u er zeker van dat uw boodschap door niemand over het hoofd wordt gezien.

Onze mogelijkheden zijn daarbij zeer divers… of u nu alleen een mooie achtergrond wilt in uw huisstijl als template waarbinnen u uw informatie toont of dat u advertentiecampagnes, weer, verkeer, nieuws en beursinformatie (widgets) wilt integreren, BIS maakt het voor u! Daarbij houden wij natuurlijk rekening met uw wensen en eisen én met de eventuele koppelingen met uw eigen databases en infosystemen.

BIS ID Templates

Kortom: wij zijn gedreven om uw digital signage content indrukwekkend vorm te geven. Wij zorgen er daarbij natuurlijk voor dat de content wordt afgestemd op de mogelijkheden van uw systeem, zodat u er zeker van bent dat u een en ander ook écht kunt gebruiken. Indien u dat wenst, kunnen wij de ontworpen content en templates voor u implementeren en onderhouden met een onderhoudsabonnement voor content.

Lees meer over narrowcasting content bij BIS Digital Signage.


Multimedia presentaties

Maak onderscheid met dynamische multimedia presentaties

Wilt u tijdens uw seminar, congres, symposium, bedrijfsfeest of andere bijeenkomst écht goed voor de dag komen? Dan is BIS Digital Productions uw partner voor de ontwikkeling en productie van uw multimedia presentaties. Wij verzorgen voor u uw PowerPoint, Flash en Prezi presentaties. Maar ook motion design, animaties, twitterfonteinen en 3D-visualisatie (meer informatie hierover bij het menu-item motion design, animaties en 3D). Kortom: alles wat u wilt laten zien, kunnen wij voor u maken. En dat allemaal perfect passend bij uw huisstijl.

Natuurlijk kunnen wij de live weergave van uw multimedia presentatie tijdens uw bijeenkomst voor u verzorgen (bijv. via projectie, LCD/LED schermen of videowall). Dankzij onze mogelijkheden voor (meer)camera registratie is het verder mogelijk om de weergave van uw presentatie te mixen met beelden uit de zaal, zodat er een dynamisch en indrukwekkend geheel ontstaat. Daarnaast kan BIS een videoverslag van uw bijeenkomst verzorgen. Door alles op te laten nemen, stelt u uzelf, uw medewerkers of klanten in de gelegenheid op een rustig moment nog eens de relevante momenten te herbeleven, waardoor u het effect van uw bijeenkomst versterkt. Meer informatie over deze mogelijkheden vindt u bij BIS Event Rental.


Webcasting Services

Spraakmakende webcasts dankzij full service webcasting

De inzet van een eigen informatiekanaal via internet is bij steeds meer organisaties niet meer weg te denken. In tegenstelling tot ‘broadcasting’, is het bij webcasting eenvoudig om een specifieke doelgroep te bereiken met een multimediale boodschap. Een seminar, productintroductie, persconferentie, referentiecase, training of congres; het gebruik van videobeelden onderscheidt en versterkt uw boodschap.

Webcasting garandeert een intensiever contact met uw klanten, prospects, partners, medewerkers en andere doelgroepen. Uw echte voordeel ontstaat echter pas wanneer u in staat bent om dit contact om te zetten in voor u belangrijke resultaten zoals meer verkopen, hogere klanttevredenheid, betere kennisoverdracht of besparing van kosten. Volgens ons is webcasting onderdeel van een communicatieproces dat moet leiden tot deze resultaten.

Bij de uitrol van webcasting projecten richten wij ons met name op de toegevoegde waarde voor zowel de kijkers als de zender van de webcast(s). Om dat te realiseren biedt BIS Digital Productions een full service concept aan, dat is gebaseerd op een hoogwaardig webcasting platform.

 • Hosted webcasting service (software, hosting, streamingdiensten, webontwikkeling)
 • Productie: video- en webproductie, content management, redactie
 • Consultancy: projectmanagement, advisering, onderzoek en maatwerk
 • Meer over uw webcasting mogelijkheden vindt u bij BIS VideoCommunication en BIS Event Rental.


  Apps ontwerp en ontwikkeling mobile media

  Een succesvolle app begint bij BIS

  Apps voor smartphones en i-devices… nog niet zo heel lang geleden had nog nooit iemand van een app gehoord. Inmiddels zijn deze slimme applicaties onderdeel van onze (zakelijke) communicatie en niet meer weg te denken uit het leven van alledag. Overigens is dat – gelet op de razendsnelle en wereldwijde acceptatie van smartphones en tablet PC’s - niet verwonderlijk. Tel daar nog de bijzondere (interactieve) mogelijkheden bij op, en het wordt duidelijk waarom apps inmiddels door talloze organisaties worden omarmd als strategisch element in de communicatiemix.

  De mogelijkheden zijn eindeloos. Van ziekenhuis, dat wachtende bezoekers een vorm van infotainment wil bieden tot makelaar, die zijn huizen op een aantrekkelijke manier onder de aandacht wil brengen, bijvoorbeeld op de interactieve Microsoft PixelSense tafel. Wilt u ook apps gaan gebruiken in uw contacten en dienstverlening? Zoekt u manieren om collega’s, klanten, leveranciers en anderen aan u te binden door gebruik te maken van deze slimme stukjes software, waarmee (soms letterlijk) een hele wereld opengaat?

  Neem vandaag nog contact op met de specialisten van BIS Digital Productions. Samen met u inventariseren we doel, eisen en wensen en maken op basis daarvan een functioneel ontwerp (FO), dat we – na goedkeuring – grafisch uitwerken, ontwikkelen, testen en implementeren. Dat kan voor verschillende platforms zijn, zoals iOS en Android etc.. Kortom: een succesvolle app begint bij BIS.


  Motion design, animaties en 3D

  BIS Digital Productions zet de kers op uw taart

  Als u de informatie over BIS Digital Productions op u laat inwerken, zult u het ontdekken… BIS Digital Productions is uw professionele partner voor concept, ontwerp en creatie van uw video’s, digital signage content, multimedia presentaties en apps. Maar daarmee is nog niet alles verteld. Wij ontwikkelen niet alleen al deze digitale producties voor u, wij kunnen ook zorgen voor de kers op uw taart.

  BIS heeft namelijk ook specialisten in dienst op het gebied van motion design, animaties en 3D visualisaties. Wij kunnen dus allerlei elementen aan uw video’s, presentaties en content toevoegen of bestaande elementen zó bewerken dat u de aandacht verder vergroot, langer vasthoudt en meer impact realiseert. En dat is precies wat u wilt. Wilt u extra aandacht vestigen op een bepaald onderdeel in uw corporate video? Wilt u een sprekende animatie in uw bedrijfspresentatie? Of graag een prachtige 3D-visualisatie in uw app? Vertrouw de specialisten van BIS Digital Productions.